Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un avion de recunoastere rus a survolat Marea Neagra, in apropierea spatiului Romaniei si Turciei

Adevărul Adevărul,
Un avion de recunoastere rus a survolat Marea Neagra, in apropierea spatiului Romaniei si Turciei

Un avion rus de recunoastere a survolat Marea Neagra, in apropierea spatiului aerian al Romaniei, Bulgariei si Turciei, fortele aeriene turce trimitand patru avioane de vanatoare F-16 pentru interceptarea aparatului rus, care s-a indepartat fara incidente, informeaza ziarul Hurriyet. continuă pe Adevărul

Un avion de recunoastere rus a survolat Marea Neagra, in apropierea spatiului Romaniei si Turciei

Un avion rus de recunoastere a survolat Marea Neagra, in apropierea spatiului aerian al Romaniei, Bulgariei si Turciei, fortele aeriene turce trimitand patru avioane de vanatoare F-16 pentru interceptarea aparatului rus, care s-a indepartat fara incidente, informeaza ziarul Hurriyet, citat de Mediafax.

Un avion de recunoastere rus a survolat Marea Neagra, in apropierea spatiului Romaniei si Turciei

Un avion rus de recunoastere a survolat Marea Neagra, in apropierea spatiului aerian al Romaniei, Bulgariei si Turciei. Fortele aeriene turce au trimis patru avioane de vanatoare F-16 pentru interceptarea .

Un avion de recunoastere rus a survolat M.Neagra, in apropierea spatiului aerian al Romaniei, Bulgariei si Turciei

O aeronava ruseasca de recunoastere a survolat Marea Neagra, in apropierea spatiului aerian al Romaniei, Bulgariei si Turciei, Fortele aeriene turce trimitand patru avioane de vanatoare F-16 pentru interceptarea aparatului rus, care s-a indepartat fara incidente.

Avion militar rus, in apropierea spatiului aerian al Romaniei. Aparatul de zbor, interceptat de patru avioane de vanatoare ale Turciei

Un avion rus de recunoastere a survolat Marea Neagra, in apropierea spatiului aerian al Romaniei, Bulgariei si Turciei, informeaza ziarul Hurriyet. Fortele aeriene turce au trimis patru avioane de vanatoare.

Distrugatorul american Donald Cook a intrat in Marea Neagra. Acestuia i se vor alatura distrugatorul Dupleix si nava de recunoastere Dupuy de Lome, din Franta - Itar Tass

Distrugatorul american Donald Cook, echipat cu sisteme de aparare Aegis, tocmai a intrat in Marea Neagra, a declarat o sursa din ministerul rus al Apararii, citata de agentia oficiala ruseasca Itar Tass, intr-o stire publicata la putin timp dupa ora 18. 00, ora Romaniei.

Nava franceza de recunoastere Dupuy de Lome a intrat in Marea Neagra, la cateva ore dupa distrugatorul american Donald Cook

Nava franceza de recunoastere Dupuy de Lome a intrat in Marea Neagra joi seara, la cateva ore dupa distrugatorul american Donald Cook, a declarat vineri un purtator de cuvant al Marinei rusesti, citat de agentia Interfax.

Un distrugator american si o nava franceza de recunoastere au ajuns in Marea Neagra

Distrugatorul USS Donald Cook si nava militara franceza Dupuy de Lome se afla in Marea Neagra, in contextul tensiunilor dintre Occident si Rusia din cauza crizei ucrainene, informeaza ziarul turc Sabah.

Un distrugator american si o nava franceza de recunoastere se afla in Marea Neagra

Distrugatorul USS Donald Cook si nava militara franceza Dupuy de Lome se afla in Marea Neagra, in contextul tensiunilor dintre Occident si Rusia din cauza crizei ucrainene, potrivit Sabah. Este vorba de o.

Avertismentul autoritatilor ruse privind distrugatoarele NATO din Marea Neagra

Oficialii rusi acuza Turcia ca nu respecta acordurile internationale prin autorizarea patrunderii navelor militare NATO in Marea Neagra. Guvernul de la Ankara a respins acuzatiile, relateaza AFP. Este.

Distrugatorul USS Donald Cook si nava militara franceza Dupuy de Lome se afla in Marea Neagra

Un distrugator american si o nava militara franceza se afla in Marea Neagra. Este vorba despre distrugatorul USS Donald Cook si nava militara franceza Dupuy de Lome, informeaza ziarul turc Sabah.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )