Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avion retinut la sol din cauza unei probleme de matematica

Antena3 Antena3,
Avion retinut la sol din cauza unei probleme de matematica

Un profesor american de economie spune ca zborul sau a fost intarziat din cauza unei ecuatii pe care o scria si pe care un alt pasager a considerat-o a fi un semn ca ar fi terorist, potrivit. continuă pe Antena3

Dusa: Cei doi militari din Afganistan NU au murit din cauza unei explozii, ca pana acum

Cei doi militari romani din Afganistan nu si-au pierdut viata ca si ceilalti de pana acum din cauza unei explozii, ci dintr-o alta cauza, a afirmat sambata fostul ministru al Apararii Mircea.

Trafic blocat pe Autostrada Soarelui din cauza unei masini in flacari. Circulatia a fost oprita zeci de minute

O masina a luat foc pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 87. Cauza incendiului se pare ca au fost defectiunile tehnice ale autovehiculului. Traficul pe autostrada a fost oprit zeci de minute, pe sensul de.

Clipe de cosmar in trafic, dupa ce o masina a explodat din cauza unei tigari - VIDEO

Masina unei femei din Rusia a explodat la scurt timp dupa ce soferita si-a aprins o tigara. Intreg incidentul a fost filmat de un alt participant la trafic, scrie kromania. ro. Incidentul a avut loc in orasul Velikiye.

Marian Vanghelie, de la tribunal, la spital: Edilul suspendat al sectorului 5 a ajuns pe mainile medicilor din cauza unei crize renale (VIDEO)

Marian Vanghelie, de la tribunal la spital. Fostul primar la sectorului 5 a ajuns de urgenta la Spitalul Universitar, dupa ceea ce pare a fi o criza renala, acesta nereusind sa ajunga la infatisarea de.

FOTO. Trafic ingreunat din cauza ploii, pe DN1

Traficul pe DN1Ploiesti -Brasov este ingreunat din cauza ploii torentiale. Pe raza localitatii Bunesti ploua torential si cade grindina. Pe suprafata carosabila este posibil sa se acumuleze cantitati insemnate de apa .

Proprietarul Blaxy Resort: Au ramas 5 milioane de rusi acasa din cauza problemelor cu Turcia si vor sa vina in Romania, dar nu avem zbor charter pe Mihail Kogalniceanu

Oguz Yilmaz, proprietar al complexului Blaxy Resort de pe litoral, sustine ca rusii vor sa vina in vacanta in statiunile din Romania din cauza problemelor cu Turcia, insa nu pot fi adusi pentru ca nu exista un zbor charter catre Aeroportul Mihail.

Cornel Patrichi a murit cu sufletul neimpacat din cauza unui ministru tehnocrat. Sotia sa a facut dezvaluiri cutremuratoare

Cornel Patrichi a murit cu sufletul neimpacat din cauza unui ministru tehnocrat. Sotia celui mai mare coregraf roman a spus ca acesta si-a dorit foarte mult, inainte sa moara, sa se.

Libertatea de exprimare a presei - in pericol din cauza interventiei politicului

Situatia institutiilor de media s-a deteriorat, fiind degradata si conditia jurnalistului, iar libertatea de exprimare este in pericol din cauza interventiei politicului in acest domeniu vital pentru democratie, potrivit reprezentantilor Federatiei Cultura si Mass-Media FAIR-MediaSind, care au transmis ieri un comunicat, de Ziua Mondiala a Presei.

Alerta pe un aeroport din cauza unui hotspot Wi-Fi

Dintre toate hotspot-urile la care utilizatorii ar vrea sa se conecteze pe un aeroport, acesta ar fi ultimul! Cei de la Mashable scriu ca un avion al unei companii din Australia a plecat cu o intarziere de 2 ore dupa.

Cursa aeriana de cosmar pentru pasagerii unui avion care decolase din Bali: 17 persoane au fost ranite in urma turbulentelor

Un avion al Hong Kong Airlines a efectuat o aterizare de urgenta in Bali, la numai cateva ore dupa ce a dcolat de pe acelasi aeroport. Aeronava a trecut printr-o zona cu turbulente puternice deasupra in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )