Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un avion rusesc a survolat Marea Neagra in timpul exercitiilor unei grupari navale NATO

Adevărul Adevărul,
Un avion rusesc a survolat Marea Neagra in timpul exercitiilor unei grupari navale NATO

Un avion rusesc a survolat Marea Neagra, luni, 16 martie, in zona in care avea loc un exercitiu al unei grupari navale NATO. Ministrul Apararii, Mircea Dusa, era prezent pe fregata Regina Maria si asista la acest exercitiu. El nu crede ca este o coincidenta prezenta avionului respectiv chiar in perimetrul in care se desfasura exercitiul militar. continuă pe Adevărul

FOTO Un avion rusesc a survolat Marea Neagra in timpul exercitiilor unei grupari navale NATO

Un avion rusesc a survolat Marea Neagra, luni, 16 martie, in zona in care avea loc un exercitiu al unei grupari navale NATO. Ministrul Apararii, Mircea Dusa, era prezent pe fregata Regina Maria si asista la acest exercitiu. El nu crede ca este o coincidenta prezenta avionului respectiv chiar in perimetrul in care se desfasura exercitiul militar.

Avion rusesc, survol deasupra navelor romanesti care participau la un exercitiu NATO in Marea Neagra. Reactia ministrului Apararii

Un avion rusesc a survolat, luni, Marea Neagra, in zona Portului Constanta, unde au avut loc exercitiile navelor NATO sosite la sfarsitul saptamanii, ministrul Apararii, Mircea Dusa, sustinand ca este.

Foto: Ministrul Apararii inspecteaza trupele din Marea Neagra

Ministrul roman al Apararii, Mircea Dusa, asista astazi la actiunile exercitiului NATO din Marea Neagra.

Nave de razboi din Flota rusa la Marea Neagra au facut exercitii cu rachete si munitie reale

Un grup tactic de nave de razboi din cadrul Flotei ruse la Marea Neagra a efectuat exercitii in cursul carora au tras cu rachete si munitie reale asupra unor false bombardiere si nave inamice, a anuntat joi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )