Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nave de razboi din Flota rusa la Marea Neagra au facut exercitii cu rachete si munitie reale

Antena3 Antena3,
Nave de razboi din Flota rusa la Marea Neagra au facut exercitii cu rachete si munitie reale

Un grup tactic de nave de razboi din cadrul Flotei ruse la Marea Neagra a efectuat exercitii in cursul carora au tras cu rachete si munitie reale asupra unor false bombardiere si nave inamice, a anuntat joi. continuă pe Antena3

Flota rusa a efectuat exercitii cu rachete si munitie reale

Un grup tactic de nave de razboi din cadrul Flotei ruse la Marea Neagra a efectuat exercitii in cursul carora au tras cu rachete si munitie reale asupra unor false bombardiere si nave inamice, a anuntat joi un oficial militar rus, citat de Mediafax.

Avioane militare rusesti simuleaza atacuri ausupra unor nave NATO, printre care si fregata Regina Maria, in cadru unor exercitii in Marea Neagra

Avioanele militare ale Rusiei efectueaza exercitii militare in Marea Neagra in cadrul carora simuleaza atacuri asupra navelor NATO si fac antrenamente pentru penetrarea sistemelor antiaeriene ale Aliantei,.

Rusia va lua contramasuri fata de exercitiile NATO din Marea Neagra: Aceste exercitii sunt un semnal alarmant, o provocare

Manevrele NATO organizate in Marea Neagra sunt o provocare, considera Rusia, avertizand ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv din Romania.

Rusia vede exercitiile NATO din Marea Neagra ca o provocare si ameninta ca va lua contramasuri

Manevrele NATO organizate in Marea Neagra sunt o provocare, considera Rusia, avertizand ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv din Romania.

Rusia avertizeaza ca va lua contramasuri fata de exercitiile NATO din Marea Neagra

Rusia a catalogat drept provocatoare manegrevele NATO organizate in Marea Neagra si a avertizat ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv.

Rusia: Exercitiile NATO din Marea Neagra sunt o provocare. Ce contramasuri va lua Putin

Manevrele NATO organizate in Marea Neagra sunt o provocare, considera Rusia, care avertizeaza ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv din Romania, informeaza Mediafax.

Exercitii NATO in Marea Neagra si tancuri americane in tarile baltice. Rusia va lua masurile necesare

Sute de vehicule militare au sosit in statele baltice, in cadrul unei misiuni NATO pentru a linisti aliatii europeni ingrijorati din cauza agresiunii ruse din Ucraina. Aceasta misiune coincide cu desfasurarea diviziei de infanterie americane in Europa si cu exercitiile NATO din Marea Neagra.

Moartea neagra a facut prapad si in Baragan. in Primul Razboi Mondial colcaiau paduchii peste tot, iar oamenii mancau loboda de pe terenurile virane

Una dintre cele mai cumplite pandemii din istoria omenirii, Moartea neagra sau ciuma, care a lovit lumea in secolul al XIV-lea, provocand milioane de decese, a facut prapad si Baragan in timpul ocupatiei straine. in perioada 27 noiembrie 1916-20 octombrie 1918, locuitorii orasului au trecut atunci prin cele mai grele momente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )