Libnet.ro
UNICEF

23:00

Rusia vede exercitiile NATO din Marea Neagra ca o provocare si ameninta ca va lua contramasuri

Adevărul Adevărul,
Rusia vede exercitiile NATO din Marea Neagra ca o provocare si ameninta ca va lua contramasuri

Manevrele NATO organizate in Marea Neagra sunt o provocare, considera Rusia, avertizand ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv din Romania. continuă pe Adevărul

Rusia va lua contramasuri fata de exercitiile NATO din Marea Neagra: Aceste exercitii sunt un semnal alarmant, o provocare

Manevrele NATO organizate in Marea Neagra sunt o provocare, considera Rusia, avertizand ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv din Romania.

Rusia: Exercitiile NATO din Marea Neagra sunt o provocare. Ce contramasuri va lua Putin

Manevrele NATO organizate in Marea Neagra sunt o provocare, considera Rusia, care avertizeaza ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv din Romania, informeaza Mediafax.

Rusia avertizeaza ca va lua contramasuri fata de exercitiile NATO din Marea Neagra

Rusia a catalogat drept provocatoare manegrevele NATO organizate in Marea Neagra si a avertizat ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv.

FOTO. Fortele NATO se antreneaza in Marea Neagra. Ce avioane trimite Rusia impotriva lor

Exercitiul naval organizat de NATO in Marea Neagra, in aceasta perioada, a fost sever criticat de oficialii Rusiei.

Marea Neagra: rusii trimit nave de razboi si avioane de lupta inainte de exercitiile NATO la care participa si Romania

Mai multe nave de lupta si avioane ale fortelor ruse au fost observate duminica noapte in Marea Neagra, cu cateva ore inainte de demararea unor ample exercitii militare NATO, la care participa SUA, Romania, Bulgaria si Turcia.

Avioane militare rusesti simuleaza atacuri ausupra unor nave NATO, printre care si fregata Regina Maria, in cadru unor exercitii in Marea Neagra

Avioanele militare ale Rusiei efectueaza exercitii militare in Marea Neagra in cadrul carora simuleaza atacuri asupra navelor NATO si fac antrenamente pentru penetrarea sistemelor antiaeriene ale Aliantei,.

Furtuna a invins navele NATO

Cinci nave de lupta care participa la exercitiul NATO din Marea Neagra n-au putut ancora in portul bulgar Varna din cauza furtunii.

Comandamentele NATO din Romania incep sa prinda contur

Cele doua comandamente NATO din Romania vor functiona la Bucuresti, a anuntat ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa.

Un calculator oficial al Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie prezice momentul in care pacientul va suferi un infarct

Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie a lansat un calculator controversat care poate prezice momentul in care pacientul va suferi un infarct sau un accident vascular cerebral. Calculatorul poate sa compare varsta inimii unei persoane cu varsta biologica a acesteia.

BBC a realizat un documentar despre romanii de succes din Marea Britanie. Materialul, o replica la Vin romanii (VIDEO)

BBC a realizat un documentar, care prezinta povestile romanilor de succes din Marea Britanie, la propunerea lui Tomy Tomescu, unul dintre liderii comunitatii romanesti de peste hotare. Materialul a fost difuzat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )