Libnet.ro
UNICEF

23:30

Rusia avertizeaza ca va lua contramasuri fata de exercitiile NATO din Marea Neagra

Antena3 Antena3,
Rusia avertizeaza ca va lua contramasuri fata de exercitiile NATO din Marea Neagra

Rusia a catalogat drept provocatoare manegrevele NATO organizate in Marea Neagra si a avertizat ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv. continuă pe Antena3

Rusia va lua contramasuri fata de exercitiile NATO din Marea Neagra: Aceste exercitii sunt un semnal alarmant, o provocare

Manevrele NATO organizate in Marea Neagra sunt o provocare, considera Rusia, avertizand ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv din Romania.

Rusia: Exercitiile NATO din Marea Neagra sunt o provocare. Ce contramasuri va lua Putin

Manevrele NATO organizate in Marea Neagra sunt o provocare, considera Rusia, care avertizeaza ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv din Romania, informeaza Mediafax.

Rusia vede exercitiile NATO din Marea Neagra ca o provocare si ameninta ca va lua contramasuri

Manevrele NATO organizate in Marea Neagra sunt o provocare, considera Rusia, avertizand ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv din Romania.

Comandamentele NATO din Romania incep sa prinda contur

Cele doua comandamente NATO din Romania vor functiona la Bucuresti, a anuntat ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa.

Scene incredibile in fata unui spital din Brasov: Pacientii sunt transportati in portbagajul unei masini (VIDEO)

Scene incredibile surprinse in fata unui spital din Brasov. Dintr-o masina mica si care transporta persoane aflate in ingrijire medicala au coborat nu mai putin de trei pacienti. Primul de pe bancheta din.

Fotomodelul Kate Moss, altercatie cu un paparazzo, in fata unui club din Paris

Fotomodelul britanic Kate Moss a fost implicata intr-o altercatie cu un paparazzo, vineri seara, in fata unui club din Paris .

Marea Neagra: rusii trimit nave de razboi si avioane de lupta inainte de exercitiile NATO la care participa si Romania

Mai multe nave de lupta si avioane ale fortelor ruse au fost observate duminica noapte in Marea Neagra, cu cateva ore inainte de demararea unor ample exercitii militare NATO, la care participa SUA, Romania, Bulgaria si Turcia.

Ministrul Apararii: Cele doua comandamente NATO din Romania vor functiona in Bucuresti

Ministrul Apararii, Mircea Dusa a declarat, marti, in cadrul bilantului ministerului pe 2014, ca cele doua comandamente NATO stabilite a fi infiintate in tara noastra, in urma reuniunii ministrilor Apararii de la Bruxelles, vor functiona in Bucuresti, urmand a fi operationale in 2016 si 2018.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2383 seconds )