Libnet.ro
UNICEF

23:30

Exercitii NATO in Marea Neagra si tancuri americane in tarile baltice. Rusia va lua masurile necesare

Adevărul Adevărul,
Exercitii NATO in Marea Neagra si tancuri americane in tarile baltice. Rusia va lua masurile necesare

Sute de vehicule militare au sosit in statele baltice, in cadrul unei misiuni NATO pentru a linisti aliatii europeni ingrijorati din cauza agresiunii ruse din Ucraina. Aceasta misiune coincide cu desfasurarea diviziei de infanterie americane in Europa si cu exercitiile NATO din Marea Neagra. continuă pe Adevărul

SUA a trimis militari si tancuri in tarile baltice

Aproximativ 3. 000 de militari americani vor fi desfasurati,de saptamana viitoare, in tarile baltice,pentru exercitii cu fortele locale, anunta Departamentul american al Apararii, citat de.

Avioane militare rusesti simuleaza atacuri ausupra unor nave NATO, printre care si fregata Regina Maria, in cadru unor exercitii in Marea Neagra

Avioanele militare ale Rusiei efectueaza exercitii militare in Marea Neagra in cadrul carora simuleaza atacuri asupra navelor NATO si fac antrenamente pentru penetrarea sistemelor antiaeriene ale Aliantei,.

UPDATE: SUA a trimis militari si tancuri in tarile baltice

Statele Unite au trimis peste o suta de echipamente militare grele, in special tancuri si alte vehicule de lupta, celor trei state baltice, pentru a-si consolida capacitatea de aparare si pentru a descuraja Rusia in incercarea de amenintare, a declarat luni pentru AFP, la Riga, generalul american John OConnor, conform Agerpres.

Rusia vede exercitiile NATO din Marea Neagra ca o provocare si ameninta ca va lua contramasuri

Manevrele NATO organizate in Marea Neagra sunt o provocare, considera Rusia, avertizand ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv din Romania.

Rusia va lua contramasuri fata de exercitiile NATO din Marea Neagra: Aceste exercitii sunt un semnal alarmant, o provocare

Manevrele NATO organizate in Marea Neagra sunt o provocare, considera Rusia, avertizand ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv din Romania.

Marea Neagra: rusii trimit nave de razboi si avioane de lupta inainte de exercitiile NATO la care participa si Romania

Mai multe nave de lupta si avioane ale fortelor ruse au fost observate duminica noapte in Marea Neagra, cu cateva ore inainte de demararea unor ample exercitii militare NATO, la care participa SUA, Romania, Bulgaria si Turcia.

Statele Unite trimit 3.000 de soldati pentru manevre militare in tarile baltice

Statele Unite trimit 3. 000 de soldati pentru manevre militare in tarile baltice, anunta AFP. Generalul american John O'Connor declarase tot luni, pentru AFP, ca Statele Unite au trimis peste o suta de echipamente militare grele, in special tancuri si alte vehicule de lupta, in cele trei tari baltice, pentru a le intari capacitatea de aparare si pentru a descuraja Rusia sa le ameninte.

VIDEO SUA au trimis echipamente militare grele si 3.000 de soldati pentru manevre militare in tarile baltice/ Gen. O'Connor: Aratam un front unit de la nord la sud

Statele Unite au trimis peste o suta de echipamente militare grele, in special tancuri si alte vehicule de lupta, in cele trei tari baltice, pentru a le intari capacitatea de aparare si pentru a descuraja Rusia sa le ameninte, a declarat luni, pentru AFP, generalul american John O'Connor. Luni seara, Statele Unite au informat ca trimit si 3. 000 de soldati pentru manevre militare in tarile baltice, anunta AFP.

Aproximativ 3000 de militari americani vor fi trimisi in tarile baltice

Circa 3. 000 de militari americani vor fi trimiti in tarile baltice incepand chiar de saptamana viitoare. Acestia vor fi desfasurati in tarile din reugiunea baltica pentru exercitii cu fortele locale,.

Rusia avertizeaza ca va lua contramasuri fata de exercitiile NATO din Marea Neagra

Rusia a catalogat drept provocatoare manegrevele NATO organizate in Marea Neagra si a avertizat ca va lua contramasurile necesare, in contextul manevrelor la care participa nave din mai multe tari, inclusiv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )