Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un avion de spionaj din SUA s-a prabusit. Unul dintre piloti a murit (VIDEO)

B1 B1,
Un avion de spionaj din SUA s-a prabusit. Unul dintre piloti a murit (VIDEO)

Un avionamerican de spionaj de tip U-2 s-a prabusit, marti, in California, in cursul unei misiuni de antrenament. Unul dintre piloti a murit in urma incidentului, confom stiripesurse. ro. continuă pe B1

Un avion de spionaj U-2 s-a prabusit in California, unul dintre piloti fiind ucis

Un avion spion american de tip U-2 s-a prabusit marti in California in cursul unei misiuni de antrenament, unul dintre piloti pierzandu-si viata in accident, au anuntat Fortele Aeriene Americane, potrivit AFP.

Principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din SUA a fost arestat

ACTUALIZARE 19:45 Ahmad Khan Rahami, considerat principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din SUA, a fost prins de politia din New Jersey. Susectul a fost ranit in timpul unui schimb de focuri cu politistii, transmite AFP.

Panica intr-un orasel din SUA, unde o bila de foc s-a prabusit peste o locuinta. Ce se intamplase de fapt

Prabusirea unui avion de mici dimensiuni a provocat panica intr-un orasel din Arizona, unde locuitorii au putut vedea pe cerul noptii bila de foc care se indrepta spre case. Momentul.

Avion izolat din motive de securitate, pe Aeroportul International Ninoy Aquino din Manila

Echipele de securitate filipineze au izolat marti un avion saudit de pasageri, la aterizarea pe aeroportul international Ninoy Aquino din Manila, in urma primirii unui mesaj conform caruia aparatul ar.

Principalul suspect retinut dupa atacurile din SUA este in stare critica dar stabila

Suspectul arestat luni in legatura cu atacurile cu bomba din New York si New Jersey se afla in stare critica, dar stabila, a anuntat marti seful politiei newyorkeze, James ONeill.

Alerta cu bomba pe o cale ferata din SUA. Circulatia a fost oprita

A fost alerta cu bomba luni dimineata, in New Jersey, la doar o zi dupa explozia unei bombe in New York. Un pachet suspect a fost descoperit pe sinele de tren din Elizebeth, New Jersey, iar.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )