Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un avion de vanatoare american, care transporta o bomba, s-a prabusit in Germania

Antena3 Antena3,
Un avion de vanatoare american, care transporta o bomba, s-a prabusit in Germania

Un avion de vanatoare american s-a prabusit, marti, intr-o padure din sudul Germaniei, anunta autoritatile din Bavaria. Pilotul avionului de tip F-16, care transporta o bomba, a reusit sa se catapulteze. continuă pe Antena3

Un avion de vanatoare american s-a prabusit in sudul Germaniei

Un avion de vanatoare american s-a prabusit marti intr-o padure din Bavaria, in sudul Germaniei, dar pilotul a reusit sa se catapulteze si a suferit rani usoare, a anuntat politia, citata de Reuters in pagina electronica.

O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american

Cel mai nou avion de lupta american se numeste X-35B Lightning II. Este invizibil, foarte rapid, mortal si imprumuta o tehnologie de la o farfurie zburatoare din 1961. Cand vine vorba despre tehnologii militare, americanii sunt mereu in fata tuturor, testand mereu fel de fel de tehnologii futuriste, inspirate parca din filmele SF. Ca DARPA [] O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un avion de vanatoare american, prabusit in sudul Germaniei

Un avion de vanatoare american s-a prabusit, marti, intr-o padure din Bavaria, in sudul Germaniei. Pilotul a reusit sa se catapulteze si a suferit rani usoare, a anuntat politia. Cauza prabusirii avionului militar american nu este cunoscuta deocamdata.

Germania: Un avion de vanatoare american s-a prabusit intr-o padure din Bavaria

Un avion de vanatoare american s-a prabusit marti intr-o padure din Bavaria, in sudul Germaniei, scrie Reuters. Potrivit politiei locale, pilotul aeronavei a reusit sa se catapulteze, acesta suferind doar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )