Libnet.ro
UNICEF

09:30

Aviz negativ pentru arestarea deputatului Vlad Cosma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aviz negativ pentru arestarea deputatului Vlad Cosma

Update 15:29 Deputatii liberali au votat pentru incuviintarea arestarii lui Cosma Luand act de respingerea solicitarii Ministerului Justitiei de ridicare a imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma, in vederea incuviintarii arestarii preventive, Grupul Parlamentar al PNL precizeaza ca, in cadrul sedintei Comisiei juridice din Camera Deputatilor de astazi, deputatii liberali din aceasta comisie au votat in unanimitatea pentru incuviintarea acestei cereri. continuă pe Ziarul Bursa

Aviz negativ pentru arestarea deputatului Vlad Cosma

Comisia juridica a respins, astazi, cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma, cercetat pentru trafic de influenta.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ pentru incuviintarea arestarii lui Vlad Cosma

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ incuviintarii arestarii parlamentarului Vlad Cosma. Deputatul PSD Vlad Cosma a venit, luni, insotit de doi avocati, la Comisia juridica a Camerei.

Camera Deputatilor dezbate arestarea lui Vlad Cosma. Comisia Juridica a Camerei a votat contra.

Camera Deputatilor a inceput, luni, dezbaterea in plen a cererii Ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu stie cum va vota grupul parlamentar al PSD la cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Vlad Cosma, spunand ca nu stie daca va veni la votul din plen, de luni dupa-amiaza. Victor Ponta s-a prezentat in plenul Camerei, care a inceput dezbaterea ridicarii imunitatii .

Crin Antonescu cere PNL sa voteze pentru ridicarea imunitatii deputatului Vlad Cosma (PSD) si sa reintroduca pe ordinea de zi legea amnistiei, pentru a fi respinsa

Crin Antonescu a declarat luni ca le va cere colegilor sai din Camera Deputatilor sa voteze pentru incuviintarea cererii de ridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma PSD). Pana la o sentinta definitiva credem in prezumtia de nevinovatie, dar in situatia in speta am convingerea ca pentru imaginea parlamentului cererea trebuie incuviintata, a spus liderul liberal. In curs de actualizare.

UPDATE Crin Antonescu cere PNL sa voteze pentru ridicarea imunitatii deputatului Vlad Cosma (PSD) si sa reintroduca pe ordinea de zi legea amnistiei, pentru a fi respinsa

Crin Antonescu a declarat luni ca le va cere colegilor sai din Camera Deputatilor sa voteze pentru incuviintarea cererii de ridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma PSD). Pana la o sentinta definitiva credem in prezumtia de nevinovatie, dar in situatia in speta am convingerea ca pentru imaginea parlamentului cererea trebuie incuviintata, a spus liderul liberal.

Aviz negativ pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma in Comisia Juridica

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, in urma unui vot secret, pentru incuviintarea arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

Aviz negativ pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma in Comisia Juridica. Votul a fost secret

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, in urma unui vot secret, pentru incuviintarea arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

PNL a votat pentru arestarea deputatului PSD Vlad Cosma

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul reuniunii grupului deputatilor PNL, ca acestia isi vor exprima votul pentru solicitarea de ridicare a imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma, dupa.

Cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Vlad Cosma, respinsa de comisia juridica a Camerei Deputatilor

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, luni, cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma. Raportul negativ al comisiei a fost adoptat cu 7 voturi pentru, 13 voturi.

Deputatii au dat aviz negativ propunerii de arestare a lui Vlad Cosma

Vlad Cosma si tatal lui, Mircea Cosma , presedintele Consiliului Judetean Prahova, sunt urmariti penal pentru trafic de influenta. Cei doi ar fi cerut si primit peste un milion de euro de la reprezentantii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )