Libnet.ro
UNICEF

21:01

Aviz POZITIV pentru proiectul pensiilor speciale ale parlamentarilor. Ce modificari au fost aduse proiectului

România Liberă România Liberă,
Aviz POZITIV pentru proiectul pensiilor speciale ale parlamentarilor. Ce modificari au fost aduse proiectului

Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari a primit aviz favorabil, marti, cu majoritate de voturi din partea comisiei pemanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului, a declarat deputatul UDMR Marton Arpad, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Ponta spune ca Executivul va aviza negativ proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari

Guvernul va transmite saptamana viitoare un aviz negativ la proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, conform prevederilor din acordul cu Fondul Monetar International FMI), a declarat premierul Victor Ponta.

Comisia pentru statut a avizat proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Raportul final va intra in dezbaterea celor doua Camere ale Parlamentului

Comisia parlamentara privind statutul deputatilor si senatorilor a aprobat, marti, proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, potrivit deputatului PNL Mircea Toader, secretar al comisiei. Un amendament.

Klaus Iohannis cere CSM stenogramele audierii in urma careia Daniel Constantin Horodniceanu a primit aviz pozitiv pentru sefia DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis cere Consiliului Superior al Magistraturii stenogramele sedinteio in care a fost audiat Daniel Constantin Horodniceanu pentru postul de sef al DIICOT, potrivit unui comunicat al.

Victor Ponta: Codul Silvic, respins de Iohannis, intra marti in dezbaterea comisiei, PSD isi mentine pozitia. / Premierul anunta ca Guvernul transmite saptamana viitoare aviz negativ pentru pensiile parlamentarilor

Proiectul Codului Silvic, aflat in Parlament spre reexaminare la cererea presedintelui Iohannis, va fi marti in dezbaterea comisiei din Camera Deputatilor, iar PSD isi mentine pozitia de a adopta un Cod care sa previna si sanctioneze defrisari ilegale si monopolul, a declarat sambata liderul PSD, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Primul ministru a mai anuntat ca Guvernul va transmite saptamana viitoare punctul de vedere legat de proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, iar acesta va fi negativ, conform prevederilor din acordul cu Fondul Monetar International FMI).

Ponta sustine ca Executivul va da aviz negativ pentru pensiile parlamentarilor

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul va transmite saptamana viitoare punctul de vedere legat de proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, iar acesta va fi negativ, conform prevederilor din acordul cu Fondul Monetar International FMI), transmite Mediafax.

Victor Ponta a anuntat verdictul negativ referitor la legea pensiilor speciale pentru parlamentari

Victor Ponta a anuntat vineri verdictul referitor la legea pensiilor speciale pentru parlamentari, urmand ca avizul Guvernului sa fie dat saptamana viitoare. Potrivit stiripesurse. ro, premierul a declarat ca.

Proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor a mai trecut de un hop in Parlament: Comisia pentru Statut a avizat favorabil initiativa

Proiectul care prevede introducerea de pensii speciale a primit astazi aviz favorabil din partea Comisiei pentru Statut a Camerei Deputatilor care s-a intrunit in secret, potrivit Realitatea TV.

Guvernul NU vrea pensii speciale pentru parlamentari

Guvernul va transmite saptamana viitoare punctul de vedere legat de proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, iar acesta va fi negativ, conform prevederilor din acordul cu Fondul Monetar International.

Ucraina vrea sa isi intareasca armata cu straini. Ce proiect a primit aviz pozitiv in Rada Suprema

Rada Suprema, parlamentul unicameral de la Kiev, si-a dat marti acordul de principiu pentru ca cetatenii straini sa se inroleze in armata ucraineana, potrivit independent. md.

Viorel Mosanu a primit aviz favorabil pentru primul post de ambasador in Belarus

Primul ambasador al Romaniei in Belarus va fi Viorel Mosanu. Acesta a primit aviz favorabil in comisiile reunite de politica externa, dupa 18 voturi pro si unul contra. in privinta relatiilor dintre Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )