Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un avocat constantean a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta si favorizarea infractorului

Adevărul Adevărul,
Un avocat constantean a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta si favorizarea infractorului

Tiberiu Bogdan Ionescu a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta si favorizarea infractorului, dupa ce ar fi pretins o mie de euro de la o persoana cercetata pentru santaj si proxenetism, in schimbul unei presupuse infuente asupra lucratorilor din cadrul BCCO Constanta. continuă pe Adevărul

Un tanar de 17 ani a fost trimis in judecata de DIICOT pentru terorism, dupa ce a dat alarma falsa cu bomba la doua licee din Targoviste

Un elev de 17 ani a fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT pentru terorism, fiind acuzat ca pe 24 martie a transmis Inspectoratului de Politie Judetean si Inspectoratului de Jandarmi din Dambovita mesaje prin care anunta ca vor fi aruncate in aer Colegiul National Constantin Carabella si Liceul de Arte Balasa Doamna, relateaza News. ro. Sute de elevi si profesori au fost evacuati atunci.

Aristotel Cancescu, fost presedinte al CJ Brasov, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii DNA intr-un nou dosar, in care este acuzat de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata. Acesta este cel de-al saselea dosar in care Aristotel Cancescu este trimis in judecata de DNA.

Un tanar de 17 ani a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru terorism, dupa ce ar fi lansat amenintari cu bomba la doua licee din Targoviste

Un tanar de 17 ani a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, pentru terorism. Este este acuzat ca, in luna martie, ar fi transmis Inspectoratului de Politie Judetean si Inspectoratului de Jandarmi din Dambovita mesaje prin care anunta ca vor fi aruncate in aer Colegiul National Constantin Carabella si Liceul de Arte Balasa Doamna.

Aristotel Cancescu, trimis judecata dupa ce a favorizat firma unui consilier judetean

Aristotel Cancescu a fost trimis in judecata in al patrulea dosar penal. Este acuzat ca a dispus suplimentarea bugetului Directiei pentru Protectia Copilului special pentru a cumpara produse de la firma unui consilier judetean, produse de care institutia nu avea nevoie. Directoarea institutiei a primit mita un BMW pentru ca a acceptat tranzactiile ilegale.

Elena Udrea: Iohannis o sustine pe Kovesi de teama ca sotia sa ar putea avea dosar penal din partea sefei DNA pentru falsurile in legatura cu casa din Sibiu

Udrea a afirmat, la postul de televiziune Romania TV, ca presedintele Iohannis o sustine pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi si nu vrea sa o suspende fiindca se teme ca sotia sa, Carmen Iohannis, s-ar putea alege cu un dosar penal la institutia de forta.

Deutsche Welle: Kovesi, dispusa sa sacrifice credibilitatea DNA pentru a-si salva scaunul?!

Criza in interiorul DNA! Dupa aparitia unor inregistrari de la o sedinta de lucru a institutiei in care Kovesi le reproseaza procurorilor faptul ca nu au reusit sa faca mai multe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )