Libnet.ro
UNICEF

00:08

Un tanar de 17 ani a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru terorism, dupa ce ar fi lansat amenintari cu bomba la doua licee din Targoviste

România Liberă România Liberă,
Un tanar de 17 ani a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru terorism, dupa ce ar fi lansat amenintari cu bomba la doua licee din Targoviste

Un tanar de 17 ani a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, pentru terorism. Este este acuzat ca, in luna martie, ar fi transmis Inspectoratului de Politie Judetean si Inspectoratului de Jandarmi din Dambovita mesaje prin care anunta ca vor fi aruncate in aer Colegiul National Constantin Carabella si Liceul de Arte Balasa Doamna. continuă pe România Liberă

Un tanar de 17 ani a fost trimis in judecata de DIICOT pentru terorism, dupa ce a dat alarma falsa cu bomba la doua licee din Targoviste

Un elev de 17 ani a fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT pentru terorism, fiind acuzat ca pe 24 martie a transmis Inspectoratului de Politie Judetean si Inspectoratului de Jandarmi din Dambovita mesaje prin care anunta ca vor fi aruncate in aer Colegiul National Constantin Carabella si Liceul de Arte Balasa Doamna, relateaza News. ro. Sute de elevi si profesori au fost evacuati atunci.

Un elev de 17 ani din Targoviste, trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru terorism

Un adolescent de 17 ani este judecat de procurorii DIICOT pentru terorism fiindca in luna martie a alarmat organele specializate fara un motiv intemeiat ca doua licee din Targoviste urmau sa fie.

Un avocat constantean a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta si favorizarea infractorului

Tiberiu Bogdan Ionescu a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta si favorizarea infractorului, dupa ce ar fi pretins o mie de euro de la o persoana cercetata pentru santaj si proxenetism, in schimbul unei presupuse infuente asupra lucratorilor din cadrul BCCO Constanta.

Volkswagen revine pe o piata neexploatata de 17 ani

Masinile Volkswagen vor rula din nou pe strazile din Iran de luna viitoare. 17 ani a durat interdictia de a importa masinile producatorului german. Astfel, VW a incheiat un acord cu partenerul sau iranian.

Aristotel Cancescu, trimis judecata dupa ce a favorizat firma unui consilier judetean

Aristotel Cancescu a fost trimis in judecata in al patrulea dosar penal. Este acuzat ca a dispus suplimentarea bugetului Directiei pentru Protectia Copilului special pentru a cumpara produse de la firma unui consilier judetean, produse de care institutia nu avea nevoie. Directoarea institutiei a primit mita un BMW pentru ca a acceptat tranzactiile ilegale.

Aristotel Cancescu, fost presedinte al CJ Brasov, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii DNA intr-un nou dosar, in care este acuzat de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata. Acesta este cel de-al saselea dosar in care Aristotel Cancescu este trimis in judecata de DNA.

Perchezitii la Vaslui. Interlopul Jean Valjean, retinut de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vaslui au descins duminica in zece locatii din Vaslui, perchezitiile vizand destructurarea unei grupari specializate in traficul de droguri de risc. O cultura de canabis a fost descoperita intr-o gradina din suburbia Brodoc.

Tanar de 27 de ani, din Galati, inecat la Plaja Lipoveneasca de la Braila. Trupul a fost gasit de scafandri dupa cinci ore

Tragedia s-a produs sub ochii a zeci de martori veniti sa se relaxeze la malul Dunarii. Primii care au sarit in apa au fost doi ofiteri de la ISU, insa barbatul fusese luat de curent si nu a putut fi salvat. De-abia dupa cinci ore trupul acestuia a fost scos la suprafata de catre scafandri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )