Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un avocat a fost arestat in dosarul judecatoarei spagare Veronica Cirstoiu

Antena3 Antena3,
Un avocat a fost arestat in dosarul judecatoarei spagare Veronica Cirstoiu

Update 15. 25 - Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, arestarea preventiva a avocatului Lucian Bagia, acuzat ca a primit de Marian Staicu 420. 000 de euro, pentru a interveni la judecatori de la Tribunalul Capit. continuă pe Antena3

Un avocat a fost retinut in dosarul judecatoarei spagare Veronica Cirstoiu

Avocatul Lucian Bagia a fost retinut pentru trafic de influenta in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu, fiind acuzat ca a primit de Marian Staicu 420. 000 de euro, pentru a interveni la judecatori de la.

TRAFIC DE INFLUENTA: avocat retinut in dosarul judecatoarei Cirstoiu

Avocatul Lucian Bagia a fost retinut pentru trafic de influenta in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu, fiind acuzat ca a primit de la Marian Staicu 420. 000 de euro, pentru a interveni la judecatori de la Tribunalul Bucuresti sa il elibereze pe.

VIDEO UPDATE Judecatoarea Sofica Dumitrascu, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, audiata de DNA ca martor in dosarul judecatoarei Cirstoiu

Judecatoarea Sofica Dumitrascu, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), a fost audiata luni de Directia Nationala Anticoruptie ca martor in dosarul in care a fost judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, este acuzata de complicitate la trafic de influenta si luare de mita pentru solutii favorabile in dosare. La iesirea din sediul DNA, judecatoarea a declarat ca declarat ca nu si-ar fi permis niciodata sa puna in pericol prestigiul Inaltei Curti de Casatie si Justitie si nu a cunoscut-o pe avocata Adriana Dascalu, cea care a intermediat mita intre Veronica Cirstoiu si Dinel Staicu. Sofica Dumitrascu mai sustine ca ea si Veronica Cirstoiu au fost simple colege, iar avocata Adriana Dascalu s-a folosit de numele ei.

Judecatoarea Sofica Dumitrascu, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, audiata de DNA ca martor in dosarul judecatoarei Cirstoiu

Judecatoarea Sofica Dumitrascu, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), este audiata luni de Directia Nationala Anticoruptie ca martor in dosarul in care a fost judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, este acuzata de complicitate la trafic de influenta si luare de mita pentru solutii favorabile in dosare, transmite B1TV. Judecatoarea a ajuns la sediul DNA in jurul orei 10:30.

Avocat RETINUT in dosarul spagii de 1,5 mil. euro.

Avocatul Lucian Bagia a fost retinut pentru 24 de ore in dosarul spagii de 1,5 milioane de euro, in care judecatoarea Veronica Cirstoiu este arestata preventiv, informeaza DNA, intr-un comunicat remis redactiei. Redam comunicatul DNA: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus masura retinerii pentru 24 de ore fata de inculpatul BAGIA LUCIAN, avocat,in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata. La data .

Judecatoarea Sofica Dumitrascu, audiata in dosarul magistratului Veronica Cirstoiu acuzat de luate de mita

Sofica Dumitrascu, judecatoare la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) s-a intalnit luni dimineata cu procurorii anticoruptie pentru a fi audiata ca martor in dosarul in care magistratul Veronica Cirstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti, aflata in arest preventiv, este acuzata de complicitate la trafic de influenta si luare de mita pentru solutii favorabile in dosare.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat, in urma unui miting de campanie

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat duminica de politie la Moscova, dupa un miting de campanie in vederea alegerilor municipale de la 8 septembrie, au constatat jurnalisti AFP, potrivit.

Alexei Navalni, principalul opozant al lui Putin, a fost arestat in timpul unui miting de campanie

Opozantul rus Alexei Navalni a fost arestat duminica de politie in Moscova, dupa un miting de campanie pentru alegerile municipale din 8 septembrie, relateaza AFP.

UPDATE Alexei Navalni, principalul opozant al lui Putin, a fost arestat in timpul unui miting de campanie si eliberat dupa circa o jumatate de ora

Opozantul rus Alexei Navalni a fost arestat duminica de politie in Moscova, dupa un miting de campanie pentru alegerile municipale din 8 septembrie, relateaza AFP. UPDATE Politia a declarat, dupa circa jumatate de ora, ca l-au eliberat pe Navalni.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat in urma unui miting de campanie.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat duminica de catre politie la Moscova, dupa un miting de campanie in vederea alegerilor municipale de la 8 septembrie, transmite Mediafax. Candidatul de opozitie la functia de primar al capitalei ruse a fost condus intr-un vehicul de politie dupa ce a sustinut un discurs. El nu a opus rezistenta atunci cand politistii au venit sa il ridice, in timp ce cobora de pe scena. Un membru din cadrul echipei sale de campanie a declarat pentru AFP ca politia .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )