Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un avocat a fost retinut in dosarul judecatoarei spagare Veronica Cirstoiu

Antena3 Antena3,
Un avocat a fost retinut in dosarul judecatoarei spagare Veronica Cirstoiu

Avocatul Lucian Bagia a fost retinut pentru trafic de influenta in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu, fiind acuzat ca a primit de Marian Staicu 420. 000 de euro, pentru a interveni la judecatori de la. continuă pe Antena3

Un avocat a fost arestat in dosarul judecatoarei spagare Veronica Cirstoiu

Update 15. 25 - Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, arestarea preventiva a avocatului Lucian Bagia, acuzat ca a primit de Marian Staicu 420. 000 de euro, pentru a interveni la judecatori de la Tribunalul Capit.

TRAFIC DE INFLUENTA: avocat retinut in dosarul judecatoarei Cirstoiu

Avocatul Lucian Bagia a fost retinut pentru trafic de influenta in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu, fiind acuzat ca a primit de la Marian Staicu 420. 000 de euro, pentru a interveni la judecatori de la Tribunalul Bucuresti sa il elibereze pe.

Un avocat a fost retinut pentru trafic de influenta in dosarul judecatoarei Cirstoiu

Avocatul Lucian Bagia a fost retinut pentru trafic de influenta in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu, fiind acuzat ca a primit de Marian Staicu 420. 000 de euro, pentru a interveni la judecatori de la Tribunalul Bucuresti sa il elibereze pe Dinel Staicu, care era arestat in dosarul Transgaz. Avocatul va fi prezentat judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

Avocat ARESTAT in dosarul spagii de 1,5 mil. euro.

UPDATE: Avocatul Lucian Bagia a fost arestat pentru 29 de zile, pentru trafic de influenta si fals in inscrisuri, in dosarul Transgaz, in care Dinel Staicu i-a dat mita judecatoarei Curtii de Apel Bucuresti Veronica Cirstoiu, conform Mediafax. Instanta a admis propunerea procurorilor si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile pe numele avocatului Lucian Bagia. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs la instanta suprema. --- Avocatul .

VIDEO UPDATE Judecatoarea Sofica Dumitrascu, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, audiata de DNA ca martor in dosarul judecatoarei Cirstoiu

Judecatoarea Sofica Dumitrascu, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), a fost audiata luni de Directia Nationala Anticoruptie ca martor in dosarul in care a fost judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, este acuzata de complicitate la trafic de influenta si luare de mita pentru solutii favorabile in dosare. La iesirea din sediul DNA, judecatoarea a declarat ca declarat ca nu si-ar fi permis niciodata sa puna in pericol prestigiul Inaltei Curti de Casatie si Justitie si nu a cunoscut-o pe avocata Adriana Dascalu, cea care a intermediat mita intre Veronica Cirstoiu si Dinel Staicu. Sofica Dumitrascu mai sustine ca ea si Veronica Cirstoiu au fost simple colege, iar avocata Adriana Dascalu s-a folosit de numele ei.

Judecatoarea Sofica Dumitrascu, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, audiata de DNA ca martor in dosarul judecatoarei Cirstoiu

Judecatoarea Sofica Dumitrascu, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), este audiata luni de Directia Nationala Anticoruptie ca martor in dosarul in care a fost judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, este acuzata de complicitate la trafic de influenta si luare de mita pentru solutii favorabile in dosare, transmite B1TV. Judecatoarea a ajuns la sediul DNA in jurul orei 10:30.

Judecatoarea Sofica Dumitrascu, audiata in dosarul magistratului Veronica Cirstoiu acuzat de luate de mita

Sofica Dumitrascu, judecatoare la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) s-a intalnit luni dimineata cu procurorii anticoruptie pentru a fi audiata ca martor in dosarul in care magistratul Veronica Cirstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti, aflata in arest preventiv, este acuzata de complicitate la trafic de influenta si luare de mita pentru solutii favorabile in dosare.

inca un avocat, retinut pentru trafic de influenta in dosarul in care judecatoarea Cirstoiu este acuzata de luare de mita

Avocatul Lucian Bagia a fost retinut pentru trafic de influenta in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu, fiind acuzat ca a primit de Marian Staicu 420. 000 de euro, pentru a interveni la judecatori de la Tribunalul Bucuresti sa il elibereze pe Dinel Staicu, care era arestat in dosarul Transgaz. Avocatul va fi prezentat judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE inca un avocat, arestat preventiv pentru trafic de influenta in dosarul in care judecatoarea Cirstoiu este acuzata de luare de mita

Avocatul Lucian Bagia a fost restat preventiv pentru trafic de influenta in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu, fiind acuzat ca a primit de Marian Staicu 420. 000 de euro, pentru a interveni la judecatori de la Tribunalul Bucuresti sa il elibereze pe Dinel Staicu, care era arestat in dosarul Transgaz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )