Libnet.ro
UNICEF

05:30

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat la DNA

B1 B1,
Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat la DNA

Avocata Victor Ponta, Loredana Radu, a venit joi la sediul DNA, fara a face insa vreo precizare privind motivul prezentei sale acolo sau data la care va reveni premierul in tara, noteaza Agerpres. Seful. continuă pe B1

Avocata premierului Victor Ponta, din nou la DNA

Avocata lui Victor Ponta sa prezentat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru dosarul in care premierul este urmarit penal, acesta fiind in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi.

Avocata lui Victor Ponta, la sediul DNA

Avocata lui Victor Ponta, Loredana Radu, a ajuns joi dimineata, la sediul DNA. Aparatoarea premierului autosuspendat nu a facut nicio declaratie. Cel mai probabil ea va depune alte documente la Directia Nati.

Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Avocata lui Victor Ponta a ajuns in aceasta dimineata la sediul DNA, transmit surse din presa.

Mesajul unui lider PSD pentru Victor Ponta

Ioan Mang, presedintele Partidului Social Democrat PSD) Bihor considera ca sanatatea premierului Victor Ponta este mai presus de toate si ca solicitarile de revenire iminenta in tara, vehiculate in .

Avocata lui Ponta, din nou, la DNA

Avocata premierului, Loredana Radu, a venit la DNA, pentru dosarul in care Victor Ponta este urmarit penal, acesta fiind in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi.

FOTO. Victor Ponta, atac fara precendent la DNA. Ce spune premierul despre activitatea procurorilor

Fara a nominaliza direct DNA, Ponta spune ca primarii trebuie . ) sa reziste la cel mai grav si brutal atac impotriva alesilor locali din istoria democratica a Romaniei!.

isi opereaza Victor Ponta demisia?

Premierul Victor Ponta nu se opreste din a ne starni uimirea. Dupa ce a fost pus sub urmarire penala de DNA, dupa ce Parlamentul a refuzat sa-i ridice imunitatea, brusc premierul a disparut din peisajul accidentat al politicii romanesti.

Victor Ponta, despre dosarul in care este cercetat: in prima zi cand vin in tara, sigur ca ma duc si la procuror

Victor Ponta a anuntat ca in prima zi cand se va intoarce in tara va merge la audieri la DNA in dosarul in care este urmarit penal. Totodata, premierul a declarat ca nu exclude nicio varianta in acest.

Victor Ponta si-ar putea scurta perioada de recuperare din Turcia pentru a participa la inaugurarea autostrazii Arad-Pecica

Premierul Victor Ponta si-ar putea scurta perioada de sedere in Turcia pentru a putea participa la inaugurarea autostrazii Arad-Pecica, alaturi de premierul Ungariei, Victor Orban, potrivit unor surse oficiale.

Victor Ponta, atac dur pe Facebook: Cine sunt tradatorii? imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa le fie lor!

Victor Ponta ii ataca dur pe Facebook pe fostii colegi din USL. Ponta le reaminteste cum a fost dat jos Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu in urma cu 3 ani. Un executiv care a rezistat in functie doar.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )