Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mesajul unui lider PSD pentru Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Mesajul unui lider PSD pentru Victor Ponta

Ioan Mang, presedintele Partidului Social Democrat PSD) Bihor considera ca sanatatea premierului Victor Ponta este mai presus de toate si ca solicitarile de revenire iminenta in tara, vehiculate in . continuă pe Antena3

Lider PSD: Si eu tin la piciorul lui Ponta

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca el s-ar fi intors mai repede in tara dupa operatie daca ar fi fost in locul liderului PSD, premierul Victor Ponta, dar ca il intelege ca nu vrea sa isi.

Alina Gorghiu, despre votul privind numirea lui MRU la conducerea SIE: Pentru a nu stiu cata oara PSD-ul si Victor Ponta aleg varianta boicotului. Le este greu sa accepte o infrangere (VIDEO)

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca lipsa celor din PSD la votul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, demonstreaza inca o data ca premierul Victor Ponta nu accepta existenta unei.

Victor Ponta: in 2012, MRU este demis cu votul a 235 parlamentari apartinand PSD, PC si PNL. in 2015, PNL voteaza pentru numirea sa in functia de Director SIE. Cine sunt tradatorii?

Premierul Victor Ponta a lansat pe pagina sa de Facebook un atac la adresa liberalilor, prin care le aminteste ca in 2012 au votat motiunea de cenzura impotriva lui Mihai Razvan Ungureanu, urmand ca acum tot ace.

Rovana Plumb a anuntat cand se intoarce Victor Ponta

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a declarat marti seara la Romania Tv ca seful sau direct, Victor Ponta, se va intoarce din Turcia saptamana viitoare, fara a preciza ziua exacta.

Rovana Plumb, despre revenirea lui Victor Ponta din Turcia: Probabil se va intoarce in cursul saptamanii viitoare

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a anuntat ca premierul Victor Ponta s-ar putea intoarce din Turcia saptamana viitoare. Probabil ca se va intoarce in cursul saptamanii viitoare. A spus zilele.

Victor Ponta despre Klaus Iohannis: ii considera pe toti niste iobagi care trebuie sa indeplineasca ordinele sale

Presedintele Klaus Iohannis ii considera pe toti niste iobagi care trebuie sa indeplineasca ordinele sale. Asta a declarat premierul Victor Ponta duminica seara, exprimandu-si astfel nemultumirea ca PSD nu a fost consultat de catre presedinte legat de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE).

Victor Ponta si-ar putea scurta perioada de recuperare din Turcia pentru a participa la inaugurarea autostrazii Arad-Pecica

Premierul Victor Ponta si-ar putea scurta perioada de sedere in Turcia pentru a putea participa la inaugurarea autostrazii Arad-Pecica, alaturi de premierul Ungariei, Victor Orban, potrivit unor surse oficiale.

Avocata premierului Victor Ponta, din nou la DNA

Avocata lui Victor Ponta sa prezentat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru dosarul in care premierul este urmarit penal, acesta fiind in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi.

Klaus Iohannis, pentru Financial Times: Cea mai buna cale este ca Victor Ponta sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu acordat Financial Times, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze, fiind de neacceptat ca intr-o tara europeana un prim-ministru sa fie acuzat de.

Victor Ponta, mesaj pentru elevii care incep examenul de bacalaureat: Am incredere ca suntem suficient de bine pregatiti pentru ca totul sa decurga normal

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj absolventilor clasei a XII-a care incep luni examenul de bacalaureat. Premierul scrie pe pagina sa de Facebook ca are incredere in faptul ca elevii sunt bine pregatiti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )