Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis, pentru Financial Times: Cea mai buna cale este ca Victor Ponta sa demisioneze

B1 B1,
Klaus Iohannis, pentru Financial Times: Cea mai buna cale este ca Victor Ponta sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu acordat Financial Times, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze, fiind de neacceptat ca intr-o tara europeana un prim-ministru sa fie acuzat de. continuă pe B1

Iohannis pentru Financial Times: Ponta trebuie sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un interviu acordat Financial Times, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze, pentru ca este inacceptabil ca intr-o tara europeana un prim-ministru sa fie acuzat de fapte ilegale.

Iohannis in Financial Times: Este inacceptabil ca Ponta sa fie acuzat de fapte de coruptie. Cea mai buna cale este sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru Financial Times in care vorbeste despre lupta anticoruptie din Romania si despre problemele cu legea pe care le are premierul Victor Ponta.

Steagul Romaniei, la Universitatea din Glasgow: Laura Nicoara este sefa de promotie si cea mai buna studenta

Steagul Romaniei, fluturat in fata a peste o mie de oameni prezenti la ceremonia de absolvire a Universitatii din Glasgow. Cea care a dus numele Romaniei la una dintre cele mai prestigioase universitati din.

Cea mai buna metoda sa slabesti mai usor

Persoanele care incearca sa piarda cateva kilograme si care vor sa se mentina mai slabe ar trebui sa se urce zilnic pe cantar si sa-si urmareasca evolutia greutatii de-a lungul timpului, conform unui.

Presedintele Iohannis ii cere DIN NOU demisia premierului Ponta. in Financial Times de aceasta data

Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Financial Times presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a cerut din nou demisia premierului Ponta spunand ca este inadmisibil ca un prim-ministru sa conduca tara atat timp cat este urmarit penal si este acuzat de procurorii DNA de fapte de coruptie.

Klaus Iohannis i-a decorat pe comandantul si adjunctul EUROGENDFOR

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti mai multe decrete de decorare. Printre aceste se numara cele referitoare la decorarea comandantului si a adjunctului EUROGENDFOR, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire in functia de ambasador in SUA pentru George Maior

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de numire in functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar in Statele Unite ale Americii, pentru George Maior, informeaza B1 TV. Fostul director al SRI,.

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale. Actul normativ prevede ca angajatii din sistemul.

Klaus Iohannis a promulgat Legea voucherelor pentru vacanta

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea.

Klaus Iohannis a luat masuri in problema alocatiilor copiilor romani din Austria

Klaus Iohannis a declarat prin intermediul unei postari pe Facebook ca a avut o discutie cu domnul cancelar federal al Austriei, Werner Faymann, despre nivelul alocatiilor pentru copiii muncitorilor romani din Austria si ca fiecare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )