Libnet.ro
UNICEF

11:30

Iohannis pentru Financial Times: Ponta trebuie sa demisioneze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis pentru Financial Times: Ponta trebuie sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un interviu acordat Financial Times, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze, pentru ca este inacceptabil ca intr-o tara europeana un prim-ministru sa fie acuzat de fapte ilegale. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, pentru Financial Times: Cea mai buna cale este ca Victor Ponta sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu acordat Financial Times, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze, fiind de neacceptat ca intr-o tara europeana un prim-ministru sa fie acuzat de.

Iohannis in Financial Times: Este inacceptabil ca Ponta sa fie acuzat de fapte de coruptie. Cea mai buna cale este sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru Financial Times in care vorbeste despre lupta anticoruptie din Romania si despre problemele cu legea pe care le are premierul Victor Ponta.

Iohannis: Ponta TREBUIE sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un interviu acordat Financial Times, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze, pentru ca este inacceptabil ca intr-o tara europeana un prim-ministru sa fie.

Iohannis cere demisia lui Ponta: Este inacceptabil pentru o tara europeana ca premierul sa fie acuzat de procurori de fapte ilegale

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un interviu acordat Financial Times, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze, pentru ca este inacceptabil ca intr-o tara europeana un prim-ministru sa fie acuzat de fapte ilegale.

Presedintele Iohannis ii cere DIN NOU demisia premierului Ponta. in Financial Times de aceasta data

Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Financial Times presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a cerut din nou demisia premierului Ponta spunand ca este inadmisibil ca un prim-ministru sa conduca tara atat timp cat este urmarit penal si este acuzat de procurorii DNA de fapte de coruptie.

Presedintele PSD Constanta: Ponta trebuie sa se ocupe mai intai de problema partidului si apoi de cea personala

Presedintele organizatiei municipale a PSD Constanta, Decebal Fagadau, sustine ca exista pericolul ca PSD sa se scindeze si considera ca Victor Ponta trebuie sa se ocupe mai intai de problema partidului si apoi de cea personala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )