Libnet.ro
UNICEF

05:00

Avocatii Rubin Meyer Doru and Trandafir din Bucuresti vor lucra pentru biroul din Myanmar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avocatii Rubin Meyer Doru and Trandafir din Bucuresti vor lucra pentru biroul din Myanmar

Herzfeld and Rubin PC, care detine si firma romaneasca Rubin Meyer Doru and Trandafir este prima firma americana care deschide un birou in Myanmar, in virtutea noii Legi pentru investitii din 2012 din acest stat. continuă pe Ziarul Bursa

Simulator de cutremure pentru elevii din Bucuresti. Containerul va fi plimbat prin toate scolile.

Elevii si profesorii din Bucuresti vor invata cum sa se comporte in caz de cutremur intr-un container special care simuleaza seisme si care va fi plimbat prin toate unitatile de invatamant, potrivit primarului general Sorin Oprescu, anunta Mediafax. Este o masina speciala care simuleaza cutremurele si dorim sa o plimbam prin toate scolile, in asa fel incat, impreuna cu profesorii, elevii sa stie ce au de facut daca se intampla un cutremur dimineata sau seara. Este o masina care se .

Expozitie in onoarea lui Miguel Delibes, la Institutul Cervantes din Bucuresti.

In perioada 6 noiembrie 2013 20 ianuarie 2014, la Institutul Cervantes din Bucuresti, va avea loc o expozitie de ilustratie de carte semnata de 15 dintre ilustratori contemporani spanioli pornind de la literatura pentru copii semnata de Miguel Delibes, unul dintre cei mai importanti scriitori spanioli ai secolului XX. Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 6 noiembrie, ora 18:30, la sediul Instituto Cervantes Bd. Regina Elisabeta 38). Evenimentul debuteaza cu o masa rotunda .

Pistele pentru biciclete din Bucuresti ar putea fi facute cu bani din vanzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera

Pistele pentru biciclete din Bucuresti ar putea fi facute cu bani din vanzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera, a declarat vineri, ministrul Mediului, Rovana Plumb. De asemenea, ar putea fi cumparate biciclete, care vor putra fi inchiriate de bucuresteni, in baz unui card, ca la Paris.

Credite cu acte false, la mai multe banci din Bucuresti si trei judete. Trei persoane, arestate.

Un milion de lei este prejudiciul creat de 31 de persoane mai multor banci din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si ialomita. Gruparea era condusa de o persoana in varsta de 31 de ani. Politistii bucuresteni din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 3, au identificat si destructurat un grup infractional format din 31 de membri ce actiona pe raza municipiului Bucuresti, specializat in infractiuni de inselaciune in forma continuata, fals material in inscrisuri oficiale in forma .

Mihai Campineanu va fi transferat la un spital din Bucuresti

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit, un infarct in urma cu aproximativ doua saptamani, va fi transferat, vineri, cu un avion SMURD, la Bucuresti. Starea sa este stabila. Facem.

Mihai Campineanu (Suie Paparude) va fi transferat la un spital din Bucuresti

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct in urma cu aproximativ doua saptamani, va fi transferat, vineri, cu un avion SMURD, la Bucuresti. Starea sa este stabila. Facem.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )