Libnet.ro
UNICEF

17:30

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane, retinuti in dosarul de evaziune fiscala din domeniul IT

Adevărul Adevărul,
Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane, retinuti in dosarul de evaziune fiscala din domeniul IT

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane, dusi la audieri in urma perchezitiilor care au avut loc joi dimineata, in Bucuresti si in doua judete, au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro. continuă pe Adevărul

Doru Bostina si alte patru persoane, retinuti pentru evaziune fiscala

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane, dusi la audieri in urma perchezitiilor care au avut loc joi dimineata, in Bucuresti si in doua judete, au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat.

Avocatul Doru Bostina a fost retinut in dosarul de evaziune fiscala din domeniul IT

ACTUALIZARE 10:00 Bostina si Asociatii: Doru Bostina nu mai este asociat in cadrul casei noastre de avocatura Doru Bostina nu mai este asociat in cadrul casei de avocatura Bostina si Asociatii, el fiind suspendat din calitatea de avocat, membru al baroului Bucuresti, arata un comunicat al casei de avocatura, remis azi redactiei.

Avocatul Doru Bostina, ARESTAT pentru evaziune fiscala

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala, in domeniile IT si consultanta, cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro .

Avocatul Doru Bostina, RETINUT pentru evaziune fiscala

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala, in domeniile IT si consultanta, cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro .

Avocatul Doru Bostina, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala, alaturi de alte patru persoane

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane au fost retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste un milion de euro, transmite Mediafax. Cei cinci au fost dusi ieri la audieri, in urma a.

Avocatul Doru Bostina a fost retinut pentru 24 de ore

Avocatul Doru Bostina a fost retinut de procurori pentru 24 de ore, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de un milion de euro. Anchetatorii au luat aceeasi masura si in cazul altor patru.

Avocatul Doru Bostina, arestat in dosarul de evaziune

Avocatul Doru Bostina a fost arestat, vineri, prin decizia Curtii de Apel Bucuresti CAB), in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro, informeaza Mediafax. Instanta a mai dispus arestarea lui Alexandru cucu si lui Mihai Tutopica, in timp ce pentru Mihai Raducanu a hotarat cercetarea in arest la domiciliu, in acelasi dosar.

Avocatul Doru Bostina, ARESTAT intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 1 MILION euro

Update 22. 00 - Avocatul Doru Bostina a fost arestat, vineri, prin decizia Curtii de Apel Bucuresti CAB), in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta, cu un prejudiciu de peste un milion de eu.

Perchezitii la avocatul Doru Bostina, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul IT

Avocatul Doru Bostina este vizat intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro, spun surse din Politie. Politistii fac 18 perchezitii, joi dimineata, in Bucuresti si in doua judete.

Politistii efectueaza 18 perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala. Avocatul Doru Bostina, printre cei vizati

18 perchezitii se desfasoara in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste un milion de euro. Avocatul Doru Bostina este si el vizat, conform unor surse din Politie,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )