Libnet.ro
UNICEF

20:00

Doru Bostina si alte patru persoane, retinuti pentru evaziune fiscala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doru Bostina si alte patru persoane, retinuti pentru evaziune fiscala

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane, dusi la audieri in urma perchezitiilor care au avut loc joi dimineata, in Bucuresti si in doua judete, au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat. continuă pe Wall-Street Ro

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane, retinuti in dosarul de evaziune fiscala din domeniul IT

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane, dusi la audieri in urma perchezitiilor care au avut loc joi dimineata, in Bucuresti si in doua judete, au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro.

Patru persoane, retinute pentru evaziune fiscala

Unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, Mihai Alin Iosep, si alte trei persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente, cu prejudiciu de aproximativ un milion de euro, informeaza Mediafax.

Avocatul Doru Bostina, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala, alaturi de alte patru persoane

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane au fost retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste un milion de euro, transmite Mediafax. Cei cinci au fost dusi ieri la audieri, in urma a.

Avocatul Doru Bostina, arestat 30 de zile pentru evaziune fiscala

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a avocatului Doru-Catalin Bostina, acuzat de evaziune fiscala, scriu cei de la stiripesurse. ro. Decizia.

Avocatul Doru Bostina, ARESTAT intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 1 MILION euro

Update 22. 00 - Avocatul Doru Bostina a fost arestat, vineri, prin decizia Curtii de Apel Bucuresti CAB), in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta, cu un prejudiciu de peste un milion de eu.

Patru persoane retinute in dosarul de evaziune prin tranzactii cu medicamente

Mihai Alin Iosep, unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, dar si alte trei persoane, au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente, cu prejudiciu de aproximativ un milion de euro. Vineri, procurorii vor cere arestarea preventiva pentru doi dintre acestia.

Avocatul Doru Bostina, ARESTAT pentru evaziune fiscala

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala, in domeniile IT si consultanta, cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro .

Avocatul Doru Bostina, RETINUT pentru evaziune fiscala

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala, in domeniile IT si consultanta, cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro .

Patru persoane retinute in dosarul de evaziune prin tranzactii cu medicamente, in care prejudiciul este de circa un milion de euro

Mihai Alin Iosep, unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, si alte trei persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente. Prejudiciul.

Patru persoane retinute in dosarul de evaziune prin tranzactii cu medicamente

Mihai Alin Iosep, unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, si alte trei persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente, cu.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )