Libnet.ro
UNICEF

22:30

Patru persoane, retinute pentru evaziune fiscala

România Liberă România Liberă,
Patru persoane, retinute pentru evaziune fiscala

Unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, Mihai Alin Iosep, si alte trei persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente, cu prejudiciu de aproximativ un milion de euro, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Doru Bostina si alte patru persoane, retinuti pentru evaziune fiscala

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane, dusi la audieri in urma perchezitiilor care au avut loc joi dimineata, in Bucuresti si in doua judete, au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat.

Patru persoane retinute in dosarul de evaziune prin tranzactii cu medicamente

Mihai Alin Iosep, unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, dar si alte trei persoane, au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente, cu prejudiciu de aproximativ un milion de euro. Vineri, procurorii vor cere arestarea preventiva pentru doi dintre acestia.

Patru persoane retinute in dosarul de evaziune prin tranzactii cu medicamente, in care prejudiciul este de circa un milion de euro

Mihai Alin Iosep, unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, si alte trei persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente. Prejudiciul.

Patru persoane retinute in dosarul de evaziune prin tranzactii cu medicamente

Mihai Alin Iosep, unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, si alte trei persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente, cu.

Avocatul Doru Bostina, ARESTAT pentru evaziune fiscala

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala, in domeniile IT si consultanta, cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro .

Avocatul Doru Bostina, RETINUT pentru evaziune fiscala

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala, in domeniile IT si consultanta, cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro .

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la persoane banuite de evaziune fiscala

Politisti din cadrul IPJ Ilfov efectueaza, in aceasta dimineata, 9 perchezitii pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, la domiciliile si sediile comerciale ale unor persoane banuite de evaziune fiscala, in domeniul comercializarii si producerii ilegale de produse textile.

Avocatul Doru Bostina, arestat 30 de zile pentru evaziune fiscala

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a avocatului Doru-Catalin Bostina, acuzat de evaziune fiscala, scriu cei de la stiripesurse. ro. Decizia.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Karate, retinut 24 de ore pentru evaziune fiscala

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Karate, Lucian Baroiu, a fost retinut vineri pentru 24 de ore intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala, cu un prejudiciu estimat la peste 4,3 milioane de.

Descinderi in Ilfov la persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul se ridica la un milion de euro

Perchezitii in Ilfov la locuintele unor persoane suspectate de evaziune, prejudiciul produs fiind estimat la un milion de euro. Mai multe persoane sunt acuzate ca ar fi confectionat produse textile in doua fabrici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )