Libnet.ro
UNICEF

00:08

Descinderi in Ilfov la persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul se ridica la un milion de euro

Antena3 Antena3,
Descinderi in Ilfov la persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul se ridica la un milion de euro

Perchezitii in Ilfov la locuintele unor persoane suspectate de evaziune, prejudiciul produs fiind estimat la un milion de euro. Mai multe persoane sunt acuzate ca ar fi confectionat produse textile in doua fabrici. continuă pe Antena3

Perchezitii la persoane suspectate de evaziune de un milion de euro prin vanzarea de produse textile

Politistii ilfoveni fac noua perchezitii, marti, la locuintele unor persoane suspectate de evaziune, dupa ce ar fi confectionat produse textile in doua fabrici ilegale, apoi le-ar fi vandut intr-un centru comercial din localitatea Dobroesti, prejudiciul produs fiind estimat la un milion de euro.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la persoane banuite de evaziune fiscala

Politisti din cadrul IPJ Ilfov efectueaza, in aceasta dimineata, 9 perchezitii pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, la domiciliile si sediile comerciale ale unor persoane banuite de evaziune fiscala, in domeniul comercializarii si producerii ilegale de produse textile.

Omul de afaceri Florian Walter, banuit de evaziune fiscala, plecat din tara cu 10 zile inainte de inceperea anchetei

Omul de afaceri Florian Walter, suspectat ca a coordonat o retea specializata in evaziune fiscala si dat in consemn la frontiera in 6 mai, ar fi plecat din tara cu 10 zile inainte de inceperea anchetei,.

Bihor: 11 perchezitii domiciliare, intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DIICOT Oradea au efectuat, marti, 11 perchezitii domiciliare si la sediul unor societati comerciale din Bihor, in cadrul unei actiuni ce vizeaza destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in evaziune fiscala, informeaza un comunicat al institutiei.

Bihor: 11 perchezitii domiciliare si la sediul unor societati comerciale suspectate de evaziune fiscala

Procurorii DIICOT Oradea au efectuat marti 11 perchezitii domiciliare si la sediul unor societati comerciale din Bihor, in cadrul unei actiuni ce vizeaza destructurarea unui grup infractional organizat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )