Libnet.ro
UNICEF

00:08

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la persoane banuite de evaziune fiscala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la persoane banuite de evaziune fiscala

Politisti din cadrul IPJ Ilfov efectueaza, in aceasta dimineata, 9 perchezitii pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, la domiciliile si sediile comerciale ale unor persoane banuite de evaziune fiscala, in domeniul comercializarii si producerii ilegale de produse textile. continuă pe Ziarul Bursa

Descinderi in Ilfov la persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul se ridica la un milion de euro

Perchezitii in Ilfov la locuintele unor persoane suspectate de evaziune, prejudiciul produs fiind estimat la un milion de euro. Mai multe persoane sunt acuzate ca ar fi confectionat produse textile in doua fabrici.

Bihor: 11 perchezitii domiciliare, intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DIICOT Oradea au efectuat, marti, 11 perchezitii domiciliare si la sediul unor societati comerciale din Bihor, in cadrul unei actiuni ce vizeaza destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in evaziune fiscala, informeaza un comunicat al institutiei.

Politistii fac perchezitii la fabricile clandestine de haine din Voluntari. Ce prejudiciu au produs afaceristii

Politistii ilfoveni efectueaza, marti dimineata, noua perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, la persoane banuite de evaziune fiscala cu produse textile. Prejudiciul in acest dosar este de un milion de euro.

Dambovita: Noua persoane banuite de camatarie, santaj si proxenetism au fost arestate preventiv pentru 30 de zile

Noua persoane banuite de camatarie, santaj si proxenetism au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile, in urma celor 29 de perchezitii efectuate, joi, in Dambovita, se arata intr-un comunicat al.

Omul de afaceri Florian Walter, banuit de evaziune fiscala, plecat din tara cu 10 zile inainte de inceperea anchetei

Omul de afaceri Florian Walter, suspectat ca a coordonat o retea specializata in evaziune fiscala si dat in consemn la frontiera in 6 mai, ar fi plecat din tara cu 10 zile inainte de inceperea anchetei,.

Perchezitii in trei judete, la societati comerciale si la domiciliile administratorilor

In aceasta dimineata, politistii din Neamt efectueaza 24 de perchezitii, pe raza judetelor Neamt, Iasi si Suceava, la sedii de societati comerciale si la domiciliile administratorilor acestora, banuiti ca ar fi cauzat un prejudiciu de 16 milioane de lei, prin evaziune fiscala.

Bihor: 11 perchezitii domiciliare si la sediul unor societati comerciale suspectate de evaziune fiscala

Procurorii DIICOT Oradea au efectuat marti 11 perchezitii domiciliare si la sediul unor societati comerciale din Bihor, in cadrul unei actiuni ce vizeaza destructurarea unui grup infractional organizat,.

VIDEO Mascatii au descins in Bihor. 11 perchezitii de amploare la un afacerist oradean care este banuit de o frauda fiscala de peste 6 milioane de lei

11 perchezitii de amploare au avut loc la domiciliul si sediul unor societati comerciale de pe raza judetului Bihor, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )