Libnet.ro
UNICEF

23:00

Patru persoane retinute in dosarul de evaziune prin tranzactii cu medicamente, in care prejudiciul este de circa un milion de euro

B1 B1,
Patru persoane retinute in dosarul de evaziune prin tranzactii cu medicamente, in care prejudiciul este de circa un milion de euro

Mihai Alin Iosep, unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, si alte trei persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente. Prejudiciul. continuă pe B1

Patru persoane retinute in dosarul de evaziune prin tranzactii cu medicamente

Mihai Alin Iosep, unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, dar si alte trei persoane, au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente, cu prejudiciu de aproximativ un milion de euro. Vineri, procurorii vor cere arestarea preventiva pentru doi dintre acestia.

Patru persoane retinute in dosarul de evaziune prin tranzactii cu medicamente

Mihai Alin Iosep, unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, si alte trei persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente, cu.

Patru persoane, retinute pentru evaziune fiscala

Unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, Mihai Alin Iosep, si alte trei persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente, cu prejudiciu de aproximativ un milion de euro, informeaza Mediafax.

Doru Bostina si alte patru persoane, retinuti pentru evaziune fiscala

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane, dusi la audieri in urma perchezitiilor care au avut loc joi dimineata, in Bucuresti si in doua judete, au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune prin tranzactii cu medicamente. Este vizat retailerul ADM Farm

Mai multe perchezitii au loc, joi, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente, prejudiciul fiind de aproape 1 milion de euro. Potrivit unor surse din Politie, este vizata si compania ADM Farm, distribuitor si retailer farmaceutic.

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane, retinuti in dosarul de evaziune fiscala din domeniul IT

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane, dusi la audieri in urma perchezitiilor care au avut loc joi dimineata, in Bucuresti si in doua judete, au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro.

Trei persoane retinute, in dosarul comercializarii ilegale de produse textile

In urma perchezitiilor efectuate, ieri, de politisti la persoane banuite de evaziune fiscala, trei persoane au fost retinute si a fost instituit sechestru asigurator pana la concurenta sumei de un milion de euro, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului.

Avocatul Doru Bostina, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala, alaturi de alte patru persoane

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane au fost retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste un milion de euro, transmite Mediafax. Cei cinci au fost dusi ieri la audieri, in urma a.

Italia. Patru persoane au murit dupa ce un barbat a deschis focul de la balconul locuintei

Un barbat a deschis focul la intamplare, din balconul locuintei, la periferia orasului italian Napoli, pe fondul unei dispute familiale, omorand cel putin patru persoane si ranind alte patru, relateaza site-ul.

Descinderi in Ilfov la persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul se ridica la un milion de euro

Perchezitii in Ilfov la locuintele unor persoane suspectate de evaziune, prejudiciul produs fiind estimat la un milion de euro. Mai multe persoane sunt acuzate ca ar fi confectionat produse textile in doua fabrici.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2428 seconds )