Libnet.ro
UNICEF

01:05

Italia. Patru persoane au murit dupa ce un barbat a deschis focul de la balconul locuintei

Antena3 Antena3,
Italia. Patru persoane au murit dupa ce un barbat a deschis focul de la balconul locuintei

Un barbat a deschis focul la intamplare, din balconul locuintei, la periferia orasului italian Napoli, pe fondul unei dispute familiale, omorand cel putin patru persoane si ranind alte patru, relateaza site-ul. continuă pe Antena3

Patru morti si sase raniti dupa ce un barbat a deschis focul din balconul locuintei, in Italia

Cel putin patru persoane au fost ucise, iar alte patru au fost ranite in Italia, vineri dupa amiaza, dupa ce un barbat a deschis focul la intamplare, din balconul locuintei.

Avocatul Doru Bostina, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala, alaturi de alte patru persoane

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane au fost retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste un milion de euro, transmite Mediafax. Cei cinci au fost dusi ieri la audieri, in urma a.

Doru Bostina si alte patru persoane, retinuti pentru evaziune fiscala

Avocatul Doru Bostina si alte patru persoane, dusi la audieri in urma perchezitiilor care au avut loc joi dimineata, in Bucuresti si in doua judete, au fost retinuti in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat.

La doar trei ani, un baietel a murit dupa ce a fost muscat de cainele familiei: Copilul a devenit el mai tanar donator de organe din Bihor

Un copil in varsta de 3 ani a murit dupa ce a fost muscat de gat de cainele familiei. Baietelul a devenit cel mai tanar donator de organe din judetul Bihor. Tragedia s-a intamplat saptamana tercuta.

Harghita: Un muncitor a murit dupa ce a fost lovit in cap de copacul pe care il taia

Un barbat care lucra intr-o exploatare din Muntii Calimani, judetul Harghita, a murit, joi, dupa ce o parte din trunchiul unui copac pe care il taia l-a lovit in cap, relateaza Mediafax.

Patru persoane retinute in dosarul de evaziune prin tranzactii cu medicamente

Mihai Alin Iosep, unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, dar si alte trei persoane, au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente, cu prejudiciu de aproximativ un milion de euro. Vineri, procurorii vor cere arestarea preventiva pentru doi dintre acestia.

Patru persoane, retinute pentru evaziune fiscala

Unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, Mihai Alin Iosep, si alte trei persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente, cu prejudiciu de aproximativ un milion de euro, informeaza Mediafax.

Patru persoane retinute in dosarul de evaziune prin tranzactii cu medicamente, in care prejudiciul este de circa un milion de euro

Mihai Alin Iosep, unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, si alte trei persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente. Prejudiciul.

Patru persoane retinute in dosarul de evaziune prin tranzactii cu medicamente

Mihai Alin Iosep, unul dintre actionarii retailerului farmaceutic ADM Farm, si alte trei persoane au fost retinuti in dosarul de evaziune si spalare de bani in domeniul tranzactiilor cu medicamente, cu.

Caz SOCANT la Drobeta Turnu Severin: Un copil a murit, dupa ce a cazut de la etajul trei al unui bloc

Un copil in varsta de sapte ani, diagnosticat cu autism, a murit, marti seara, la Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin, unde a fost transportat dupa ce a cazut de la etajul al treilea al blocului in care locuia, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )