Libnet.ro
UNICEF

10:30

Avocatul lui Mircea Basescu a studiat la DNA dosarul clientului sau

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Mircea Basescu a studiat la DNA dosarul clientului sau

Avocatul lui Mircea Basescu a fost, luni, la DNA pentru a studia dosarul clientului sau in vederea pregatirii apararii de la Curtea de Apel Bucuresti. Magistratii vor judeca vineri contestatia la decizia de. continuă pe Antena3

Avocatul lui Mircea Basescu: Avem incredere in instanta

Avocatul lui Mircea Basescu a fost la Arestul Capitalei, sambata dimineata, pentru a sta de vorba cu fratele presedintelui. Acesta a vrut sa evite presa, a venit imbracat sport, cu o sapca si ochelari de.

Avocatul lui Mircea Basescu: Sunt sanse sa fie eliberat astazi, pentru ca este nevinovat (VIDEO)

Avocatul lui Mircea Basescu a afirmat vineri ca exista sanse ca fratele presedintelui sa fie eliberat din arestul Politiei, pentru ca este nevinovat. De asemenea, avocatu Nelu Trasca a spus ca inregistr.

Mircea Basescu, la DNA: E treaba lui Bercea ce spune

Mircea Basescu, fratele presedintelui, a venit, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta, si a declarat la intrare, raspunzand unei intrebari despre afirmatiile.

Mircea Basescu a fost arestat pentru 30 de zile

Mircea Basescu a fost dus vineri seara in arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile, hotarare pe care aparatorul lui a contestat-o la Curtea de Apel. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva si a fost contestata la Curtea de Apel de avocatul lui Mircea Basescu, Nelu Tasca. De asemenea, instan and ta a emis un mandat de arestare and si pe numele lui Marian Capa and tana, cel care a intermediat banii lua and ti de Mircea Basescu de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Mircea Basescu, vizitat in arestul Capitalei de avocat. Nelu Tasca: DNA a avut mai multe argumente

Mircea Basescu, arestat pentru 30 de zile vineri seara, a fost vizitat sambata dimineata de avocatul sau, Nelu Tasca. Fratele presedintelui Romaniei se afla in arest preventiv, acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta dupa ce ar fi primit 250. 000 de euro de la Florin Anghel pentru ca, in urma interventiei sale la judecatori, Bercea Mondial sa scape de inchisoare.

DNA: Marius Constantin si patru membri ai familiei lui Bercea Mondial, trimisi in judecata pentru santajarea lui Mircea Basescu

Marius Constantin, precum si mai multi membri ai familiei lui Bercea Mondial au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru santaj, in dosarul in care este implicat si fratele presedintelui, Mircea Basescu, informeaza Directia Nationala Anticoruptie. Constantin si patru din membrii clanului Bercea i-au cerut lui Mircea Basescu 280. 000 de euro, pentru a nu face publice informatii privind presupuna lui implicare in fapte de coruptie.

DNA: Mircea Basescu promitea interventii pentru gratiere. Spaga, verificata cu masini de numarat bani si cu lampi speciale

Procurorii DNA au motivat decizia prin prin care s-a dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana, implicati in dosarul de santaj alaturi de interlopul Sandu Anghel.

Avocat: Mircea Basescu nu a facut nicio declaratie la DNA. S-a prevalat de dreptul la tacere

Mircea Basescu, retinut joi seara de procurorii anticoruptie dupa ce a fost adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, nu a facut nicio declaratie in fata.

Mircea Basescu a fost RETINUT DE DNA

Mircea Basescu, retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta de fiul lui Bercea Mondial foto sus), a ajuns la arestul central al Politiei Capitalei, urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere.

Marian Capatina, presupusul intermediar al banilor, retinut in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu

Marian Adrian Capatana, despre care familia lui Bercea Mondial sustine ca ar fi fost intermediarul mitei pentru Mircea Basescu, a fost retinut pentru 24 de ore, joi seara, de catre procurorii DNA, cu acuzatia de complicitate la trafic de influenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )