Libnet.ro
UNICEF

18:00

Avocatul printul Paul: Clientul meu are o datorie de 4,7 milioane lire sterline. Vrea sa o plateasca CASH

România Liberă România Liberă,
Avocatul printul Paul: Clientul meu are o datorie de 4,7 milioane lire sterline. Vrea sa o plateasca CASH

Avocatul a spus ca, desi nedreapta decizia instantei, clientul sau recunoaste aceasta datorie si intentioneaza sa o plateasca, dupa ce decizia judecatorilor britanici a devenit executorie si in Romania printr-o decizie definitiva a Curtii de Apel Bucuresti din iunie 2015. continuă pe România Liberă

Avocatul Printului Paul: Clientul meu are o datorie de 4,7 milioane de lire sterline, pe care vrea sa o plateasca cash

Mircea Andrei, avocatul Printului Paul, a declarat ca executarea silita a clientului sau este doar un exercitiu de imagine, in conditiile in care acesta intentioneaza sa plateasca datoria de 4,7 milioane de.

UPDATE. Printul Paul, EXECUTAT SILIT pentru o datorie FABULOASA

Clipe dificile pentru printul Paul. Un executor judecatoresc din Marea Britanie ar fi descins la locuinta printului Paul pentru recuperarea unei datori de aproape 1,8 milioane de lire sterline.

Printul Paul, executat silit pentru o datorie de 1,8 milioane de lire sterline pe care o are fata de un jurnalist britanic

Un executor judecatoresc si un jandarm s-au prezentat, joi, la locuinta Printului Paul, acesta fiind executat silit pentru o datorie de 1,8 milioane de lire sterline pe care o are fata de un jurnalist britanic.

Surse: Printul Paul, executat silit de un jurnalist britanic pentru o datorie de 1,8 milioane lire sterline (VIDEO)

Printul Paul este executat silit de un jurnalist britanic pentru o datorie de 1,8 milioane lire sterline, informeaza B1 TV. Printul ar fi luat banii imprumut de la un jurnalist britanic, editor la o publicatie care.

Cum vrea Printul Paul sa-si plateasca datoria de 4,7 milioane de lire sterline

Avocatul printului Paul, Mircea Andrei, a declarat, joi, ca executarea silita a clientului sau este un exercitiu de imagine, in conditiile in care acesta ar intentiona sa plateasca cash datoria pe care o are.

DIGI 24: Printul Paul a fost EXECUTAT SILIT. Este acuzat ca a imprumutat o suma FABULOASA

Clipe dificile pentru printul Paul. Un executor judecatoresc din Marea Britanie ar fi descins la locuinta printului Paul pentru recuperarea unei datori de aproape 1,8 milioane de lire sterline.

Printul Paul, executat silit

Reprezentantii unui birou de executare silita au intrat, astazi, cu sprijinul jandarmilor, in locuinta din sectorul 2 a printului Paul de Romania, condamnat de o instanta britanica sa ii remita o datorie de 1,8 milioane de lire sterline unui cetatean britanic, transmit surse din presa.

Printul Paul si printesa Lia au fost executati silit

Reprezentantii unui birou de executare silita au intrat, joi, cu spijinul jandarmilor, in locuinta din sectorul 2 a printului Paul de Romania si a printesei Lia, condamnati de o instanta britanica sa ii rem.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )