Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ayatolahul Ali Khamenei al Iranului, in dialog cu Barack Obama: acord pe programul nuclear in schimbul colaborarii impotriva Statului Islamic

Adevărul Adevărul,
Ayatolahul Ali Khamenei al Iranului, in dialog cu Barack Obama: acord pe programul nuclear in schimbul colaborarii impotriva Statului Islamic

Ayatolahul Ali Khamenei, liderul supreme al Iranului, ar fi raspuns recent unei scrisori trimisa de Barack Obama prin care presedintele american propunea un acord privind programul nuclear al Iranului si colaborarea celor doua state impotriva luptatorilor Statului Islamic. continuă pe Adevărul

Barack Obama, cu limba scoasa intr-un spot publicitar! VIDEO

Barack Obama a acceptat sa fie filmat pentru un spot publicitar in ipostaze nemaivazute. Presedintele Statelor Unite apare uitandu-se in oglinda si scotandu-si limba. Iata pentru ce a facut acest lucru.

VIDEO Barack Obama incurajeaza tinerii sa isi faca asigurare de sanatate printr-un video in care se uita in oglinda, isi face un selfie si o deseneaza pe Michelle Obama

Site-ul Buzzfeed l-au convins pe presedintele american Barack Obama sa isi faca un selfie si sa o deseneze pe sotia sa, Michelle, intr-o incercare de a promova asigurarea de sanatate, pentru care termenul limita de inscriere este 15 februarie.

Barack Obama isi face un selfie si o deseneaza pe sotia sa intr-un videoclip de promovare a asigurarilor de sanatate (VIDEO)

Metoda inedita prin care este promovata asigurarea de sanatate in SUA. Site-ul Buzzfeed l-a convins pe presedintele Barack Obama sa isi faca un selfie si sa o deseneze pe sotia sa, Michelle, intr-o.

Presedintele american Barack Obama a cerut Congresului sa autorizeze razboiul impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a cerut Congresului sa autorizeze razboiul impotriva gruparii Statul Islamic SI), pentru trei ani si fara o interventie terestra de lunga durata, relateaza AFP.

Schimb de scrisori intre SUA si Iran: acord pe programul nuclear in schimbul colaborarii impotriva Statului Islamic

Ayatolahul Ali Khamenei, liderul supreme al Iranului, ar fi raspuns recent unei scrisori trimisa de Barack Obama prin care presedintele american propunea un acord privind programul nuclear al Iranului si colaborarea celor doua state impotriva luptatorilor Statului Islamic.

Schimb de scrisori intre SUA si Iran: acord pe programul nuclear contra colaborare impotriva Statului Islamic

Ayatolahul Ali Khamenei, liderul supreme al Iranuluiar fi raspuns recent unei scrisori trimisa de Barack Obama prin care presedintele American propunea un acord privind programul nuclear al Iranului si colaborarea celor doua state impotriva luptatorilor Statului Islamic.

VIRAL: Barack Obama se stramba intr-un selfie la Casa Alba

Buzzfeed Motion Pictures a facut recent echipa cu presedintele Obama pentru un clip tematic. Presedintele se plimba prin Biroul Oval de la Casa Alba cu un bat Selfie, iar rezultatul a strans pe contul de facebook Buzzfeed peste 3. 000 de vizualizari in primele ore de la promovare, potrivit vanityfair. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )