Libnet.ro
UNICEF

06:00

Azi LIVE Conferinta de presa Dumitru Dragomir (11:00)

Online Sport Online Sport,
Azi LIVE Conferinta de presa Dumitru Dragomir (11:00)

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT de la ora 11:00 conferinta de presa pe care o sustine Dumitru Dragomir, presedintele LPF. continuă pe Online Sport

Azi LIVE Conferinta de presa Steaua inaintea meciului cu Legia (13:30)

Urmariti marti la pranz, LIVE TEXT pe Onlinesport. ro incepand cu ora 13:30, conferinta de presa pe care o sustine Laurentiu Reghecampf inaintea meciului tur cu Legia Varsovia din playoff-ul Ligii Campionilor.

LIVE Conferinta de presa Steaua inaintea meciului cu Legia

Onlinesport. ro a transmis minut cu minut conferinta de presa pe care a sustinut-o Laurentiu Reghecampf inaintea meciului tur cu Legia Varsovia din playoff-ul Ligii Campionilor. Alaturi de tehnicianul stelist a mai fost prezent si Vlad Chiriches.

MINUT CU MINUT Conferinta de presa Steaua inaintea meciului cu Legia

Onlinesport. ro a transmis minut cu minut conferinta de presa pe care a sustinut-o Laurentiu Reghecampf inaintea meciului tur cu Legia Varsovia din playoff-ul Ligii Campionilor. Alaturi de tehnicianul stelist a mai fost prezent si Vlad Chiriches.

Victor Ponta sustine o conferinta de presa la ora 18.00

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Daniel Chitoiu, vicepresedinte al PNL, vor sustine o conferinta de presa la ora 18. 00 la sediul USL. Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a cerut joi inceperea urmaririi penale impotriva deputatului PNL Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta. Ovidiu Silaghi este propus de PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce fostul ministru, Relu Fenechiu, a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile prim-ministrului.

LIVE TEXT Victor Ponta: Suntem dispusi sa discutam cu Blaga, Predoiu. Nu putem inchide ochii la propunerile serioase

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Daniel Chitoiu, vicepresedinte al PNL, vor sustine o conferinta de presa la ora 18. 00 la sediul USL. Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut joi inceperea urmaririi penale impotriva deputatului PNL Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta. Ovidiu Silaghi este propus de PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce fostul ministru, Relu Fenechiu, a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile prim-ministrului.

Victor Ponta: Ma simt intr-un fel vinovat fata de toti oamenii pe care ii propun, cand ii propun li se descopera ceva

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Daniel Chitoiu, vicepresedinte al PNL, au sustinut o conferinta de presa la ora 18. 00 la sediul USL. Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut joi inceperea urmaririi penale impotriva deputatului PNL Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta. Ovidiu Silaghi este propus de PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce fostul ministru, Relu Fenechiu, a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile prim-ministrului.

Azi LIVE Meciuri playoff Liga Campionilor (21:45). PSV - Milan, derby-ul rundei

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, marti seara de la 21:45, primele meciuri din playoff-ul Ligii Campionilor. Derby-ul serii se joaca la Eindhoven unde PSV intalneste pe AC Milan.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )