Libnet.ro
UNICEF

11:30

BAC 2013 in Arges 5 elevi au obtinut media de 10 la Bacalaureat

Adevărul Adevărul,
BAC 2013 in Arges 5 elevi au obtinut media de 10 la Bacalaureat

Ioana Dicu este unul dintre cei cinci elevi care au promovat examenul de Bacalaureat din Arges cu media generala zece. Mai mult, ea a fost sefa de promotie a Colegiului Zinca Golescu, absolvind in cei patru ani de studiu cu zece pe linie. Tanara a studiat la profil Matematica-Informatica. continuă pe Adevărul

BAC 2013 - Elevi de nota 10. Povestea fetei care nu a avut niciodata note mai mici de 10

Ioana Dicu este unul dintre cei cinci elevi care au promovat examenul de Bacalaureat din Arges cu media generala zece. Mai mult, ea a fost sefa de promotie a Colegiului Zinca Golescu, absolvind in cei patru ani de studiu cu zece pe linie. Tanara a studiat la profil Matematica-Informatica.

REZULTATE BAC 2013 ARGES: Promovabilitatea este de 57,6%.

REZULTATE BAC 2013 ARGES: Promovabilitatea la bacalaureat este de 57,6 la suta in judetul Arges, unde exista cinci elevi cu media 10, transmite Mediafax. Patru dintre cei cinci candidati care au obtinut media 10 sunt de la Colegiul National Zinca Golescu, iar unul de la Colegiul National I. Bratianu, ambele unitati de invatamant din Pitesti. In judetul Arges s-au inscris la bacalaureat 6. 238 de candidati, dar s-au prezentat 5. 957, zece dintre acestia fiind .

BAC 2013 Olt Doar sapte elevi au obtinut media perfecta 10

Prima sesiune a bacalaureatului s-a incheiat odata cu afisarea, luni 8 iulie, a rezultatelor acestui examen. in judetul Olt au fost 4,457 de liceeni care s-au prezentat la probele examenului, dar numai 43,44 % dintrei ei au reusit sa promoveze si se gandesc acum la facultate. Paradoxal, daca subiectele au fost mai usoare decat anul trecut, numai sapte elevi au obtinut media perfecta 10.

BAC 2013 Olt Doar sapte elevi au obtinut media perfecta 10 (FOTO)

Prima sesiune a bacalaureatului s-a incheiat odata cu afisarea, luni 8 iulie, a rezultatelor acestui examen. in judetul Olt au fost 4,457 de liceeni care s-au prezentat la probele examenului, dar numai 43,44 % dintrei ei au reusit sa promoveze si se gandesc acum la facultate. Paradoxal, daca subiectele au fost mai usoare decat anul trecut, numai sapte elevi au obtinut media perfecta 10.

Note BAC 2013 Numar record de elevi care au terminat Bacalaureatul cu nota 10 pe linie: 122 de elevi au medie maxima. Vezi lista absolventilor cu 10 la BAC

Notele de la examenul de Bacalaureat 2013 - sesiunea iunie-iulie - au adus un numar record, de cand s-au introdus camere de supraveghere, de absolventi de liceu care au promovat BAC-ul cu nota 10 pe linie. 122 de absolventi de liceu au luat examenele bacalaureatului cu rezultate maxime. Prin comparatie, anul trecut 67 de absolventi de liceu au reusit aceasta performanta, iar in 2011 medii de 10 au fost obtinute de 67 de elevi. Niciun absolvent din promotiile anterioare nu a reusit sa ia media 10 la Bacalaureat, toate mediile maxime fiind obtinute de elevi care au terminat anul acesta clasa a XII-a. Vezi in articol lista integrala a absolventilor de liceu care au trecut Bacalaureatul cu media 10, precum si liceele pe care le-au terminat.

280 de elevi din intreaga tara au obtinut media 10 pentru admiterea la liceu

Un numar de 280 de elevi au obtinut, la nivel national, media 10 pentru admiterea la liceu. Cei mai multi elevi cu media 10 sunt din Bucuresti 29, apoi din Olt - 18, Dolj - 16, Cluj - 15, Buzau - 14,.

REZULTATE BAC 2013 DOLJ: Promovabilitatea este de 47,10%.

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat in judetul Dolj este de 47,10 la suta, mai mare cu aproape sase procente fata de anul trecut, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Dolj, 6. 811 candidati s-au inscris la examenul de bacalaureat de anul acesta, dintre acestia 19 fiind eliminati, iar 601, absenti. Promovabilitatea la bacalaureat in Dolj este de 47,10 la suta, fiind inregistrate patru medii de 10. Astfel, media 10 a .

FRAUDA BAC 2013. 100 de elevi de la Liceul Bolintineanu, dusi la audieri.

100 de elevi de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au fost ridicati, vineri, de autoritati, si dusi la audieri, informeaza Realitatea TV. Elevii au fost ridicati pentru ca ar fi dat mita pentru a putea copia la bacalaureat. Si mai multi parinti au fost chemati la audieri, in dosarul deschis de autoritati, dupa ce directoarea Costica Varzaru a fost arestata pentru 29 de zile, pentru trafic de influenta. Stire in curs de actualizare.

BAC 2013 Olt Cine sunt elevii care au obtinut media perfecta 10 (FOTO)

Prima sesiune a bacalaureatului s-a incheiat odata cu afisarea, luni 8 iulie, a rezultatelor acestui examen. in judetul Olt au fost 4,457 de liceeni care s-au prezentat la probele examenului, dar numai 43,44 % dintre ei au reusit sa promoveze si se gandesc acum la facultate. Paradoxal, daca subiectele au fost mai usoare decat anul trecut, numai sapte elevi au obtinut media perfecta 10.

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate zero la doua licee din Satu Mare

Sase elevi din judetul Satu Mare au obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2013, sesiunea iunie-iulie, potrivit datelor anuntate inainte de solutionare contestatiilor. In acelasi judet exista insa si doua licee la care s-a inregistrat promovabilitate zero, scrie Agerpres. Este vorba despre Liceul Tehnologic Tarna Mare unde niciunul dintre cei 8 candidati nu au trecut bacalaureatul si Liceul Tehnologic 'Simion Barnutiu' din Carei, unde toti cei 32 de elevi inscris la BAC au luat note sub limita necesara pentru a promova examenul. Citeste in articol cum au scapat liceele cu promovabilitate zero de orice sanctiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )