Libnet.ro
UNICEF

20:30

BAC 2013 Cele mai bune licee din judetul Tulcea: Grigore Moisil, Spiru Haret si Gheorghe Munteanu Murgoci Macin

Adevărul Adevărul,
BAC 2013 Cele mai bune licee din judetul Tulcea: Grigore Moisil, Spiru Haret si Gheorghe Munteanu Murgoci Macin

Pe primul loc la procentul de promovare este, in continuare, Liceul Teoretic Grigore Moisil din Tulcea, unde promovabilitatea este de 97,5%, spune inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, prof. Dumitru Damian. continuă pe Adevărul

Incredibil! Unul dintre cele mai slabe licee din judetul Botosani a obtinut o promovabilitate de 100%

In judetul Botosani, cea mai buna promovabilitate s-a inregistrat la Liceul Tehnologic de Cooperatie Botosani, unde doi candidati au reusit sa obtina o medie de trecere.

EVALUARE NATIONALA 2013 Ierarhia pentru admiterea la liceu Cine sunt elevii cu cele mai bune medii din judetul Sibiu

Ministerul Educatiei Nationale a publicat lista rezultatelor obtinute de absolventii clasei a VIII-a in urma examenului de Evaluare Nationala 2013. La Sibiu, 6 din primii 20 de elevi au invatat la Scoala gimnaziala Nicolae Iorga.

BAC 2013 Colegiul National Gheorghe Titeica din Drobeta Turnu Severin are cele mai bune rezultate

Rezultatele la bacalaureat de anul acesta da peste cap clasamentul celor mai bune licee din Drobeta Turnu Severin. Este prima data cand Colegiul National Traian este depasit ca medie de promovabilitate la bacalaureat de Liceul Teoretic Traian Lalescu din Orsova. Totusi la Colegiul National Traian s-au obtinut singurele 2 medii de 10 la examenul de bacalaureat.

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate zero la trei licee din Constanta

Rezultatele sesiunii iunie-iulie a bacalaureatului 2013, inainte de solutionarea contestatiilor, au adus o promovabilitate zero la trei institutii de invatamant din judetul Constanta. Este vorba despre un grup scolar, o scoala de arte si meserii si un liceu din comunele Cumpana, Dobromir si Nicolae Balcescu, unde niciun elev nu a reusit sa treaca BAC-ul, scrie Agerpres.

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate zero la doua licee din Satu Mare

Sase elevi din judetul Satu Mare au obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2013, sesiunea iunie-iulie, potrivit datelor anuntate inainte de solutionare contestatiilor. In acelasi judet exista insa si doua licee la care s-a inregistrat promovabilitate zero, scrie Agerpres. Este vorba despre Liceul Tehnologic Tarna Mare unde niciunul dintre cei 8 candidati nu au trecut bacalaureatul si Liceul Tehnologic 'Simion Barnutiu' din Carei, unde toti cei 32 de elevi inscris la BAC au luat note sub limita necesara pentru a promova examenul. Citeste in articol cum au scapat liceele cu promovabilitate zero de orice sanctiune.

Finlanda si Coreea de Sud, tarile cu cele mai bune sisteme de invatamant din lume

Finlanda si Coreea de Sud conduc in topul tarilor cu cele mai bune sisteme de invatamant din lume. in clasament urmeaza alte sisteme de invatamant foarte performante: Hong Kong, Japonia si Singapore.

BAC 2013 Rezultate partiale. La cel mai bun liceu din judetul Calarasi au promovat doar 79,7% dintre elevi

Surpriza neplacuta la bacalaureat la una dintre cele mai bune scoli din judet, actualul Liceu Teoretic Mihai Eminescu. Daca in 2012, procentul de promovabilitate a fost de 92,30%, in acest an, doar 79,7% dintre elevi au fost declarati admisi.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi din judetul Vaslui

Dupa ce v-am prezentat un top al celor mai bune licee din Vaslui, dar si cel mai iubit profesor, a venit randul sa facem cunostinta cu cei mai merituosi liceeni din judet.

BAC 2013 Lista rusinii: in trei licee din Tulcea niciunul dintre absolventii din acest an nu a luat examenul

In judetul Tulcea au existat, in aceasta sesiune, trei licee la care nimeni nu a promovat bacul. Este vorba, insa, numai despre promotia curenta elevii care au absolvit in 2013). intr-o analiza generala cu elevii din promotiile anterioare), niciunul dintre cele trei licee nu trece de o promovabilitate de 10%.

Bac 2013 Teleorman: Topul rusinii liceelor din Teleorman

Doua licee din judetul Teleorman au avut promovabilitate 0. Asa se face ca nici un elev al Grupului Scolar Auto din Rosiorii de Vede nu a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat din aceasta sesiune. La fel de pregatiti au fost si elevii Liceului Tehnologic Andrei Saguna din Botoroaga. Din cei 100 de elevi ai celor doua unitati de invatamant nici un elev nu a reusit sa obtina media 6 la examenul de Bacalaureat din aceast an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )