Libnet.ro
UNICEF

06:00

BAC 2013. DEZASTRU la Bacul olimpicilor: Jumatate dintre ei au picat.

România Liberă România Liberă,
BAC 2013. DEZASTRU la Bacul olimpicilor: Jumatate dintre ei au picat.

Jumatate dintre absolventii de liceu care au sustinut examene in sesiunea speciala de bacalaureat 2013, care s-a desfasurat la Ploiesti, au picat bacalaureatul, unii reusind sa obtina, la matematica, note de 1,20 sau 1,45, trei candidati fiind eliminati pentru fraudarea examenului, potrivit Mediafax. Potrivit sefului Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, profesorul Horia Toma, un numar de 104 dintre cei 209 candidati care au sustinut bacalaureatul in sesiunea speciala organizata . continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2013. DEZASTRU la Bacul olimpicilor: Jumatate dintre ei au picat.

Jumatate dintre absolventii de liceu care au sustinut examene in sesiunea speciala de bacalaureat 2013, care s-a desfasurat la Ploiesti, au picat bacalaureatul, unii reusind sa obtina, la matematica, note de 1,20 sau 1,45, trei candidati fiind eliminati pentru fraudarea examenului, potrivit Mediafax. Potrivit sefului Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, profesorul Horia Toma, un numar de 104 dintre cei 209 candidati care au sustinut bacalaureatul in sesiunea speciala organizata anul acesta .

Bacalureatul pentru olimpici: Doar jumatate dintre sportivi au promovat examenul

Bacalaureatul a inceput si in acest an cu stangul. Doar jumatate din olimpicii sportivi au promovat sesiunea speciala a examenului. Cei mai multi absolventi de liceu din loturile nationale care se pregatesc.

BAC 2013 Marea noutate: Subiectele la examenul de Limba si literatura romana vor fi diferite pentru profilul Real si cel Umanist

Bacalaureatul 2013 aduce o noutate majora pentru absolventii de liceu: elevii de la profilul Real, precum si cei de la filierele Tehnologica si Vocationala vor avea de rezolvat subiecte diferite la examenul de Limba si literatura romana fata de absolventii de la profilurile Umanist si Pedagogic. Modificarea a fost introdusa de anul trecut prin modelele de subiecte pentru BAC publicate pe edu. ro, dar aceasta schimbare nu apare si in metodologie. O alta modificare a fost realizata si in structura subiectului al II-lea din cadrul probei scrise de Limba si literatura romana, precum si la diferentierea subiectelor la examenul de Matematica pe filiere. Vezi in articol, punct cu punct, modificarile la sesiunea din iunie a Bacalaureatului 2013.

BAC 2013 Marea noutate: Elevii de la Tehnologic vor avea subiecte diferite fata de celelalte filiere / Subiecte diferentiate la Limba romana pentru profilul Real si cel Umanist

Bacalaureatul 2013 aduce o noutate majora pentru absolventii de liceu: elevii de la profilul Real, precum si cei de la filierele Tehnologica si Vocationala vor avea de rezolvat subiecte diferite la examenul de Limba si literatura romana fata de absolventii de la profilurile Umanist si Pedagogic. Modificarea a fost introdusa de anul trecut prin modelele de subiecte pentru BAC publicate pe edu. ro, dar aceasta schimbare nu apare si in metodologie. O alta modificare a fost realizata si in structura subiectului al II-lea din cadrul probei scrise de Limba si literatura romana, precum si la diferentierea subiectelor la examenul de Matematica pe filiere, unde elevii de la Tehnologic vor avea de rezolvat alte cerinte fata de cei de la Stiintele naturii. Vezi in articol, punct cu punct, modificarile la sesiunea din iunie a Bacalaureatului 2013.

BACALAUREAT 2013 Drumul de la Liceul Olimpicilor la Universitatea Cambridge, din Marea Britanie

Vlad Gavrila este in clasa a XII-a, la Liceul International de Informatica din Bucuresti, si are 11 medalii internationale, anul trecut obtinand aurul la Informatica. Anul acesta a trecut prin Bac-ul olimpicilor, pentru a putea participa la Balcaniada din vara, iar in toamna vrea sa mearga la studii la Cambridge.

BAC 2013 Sesiunea pentru olimpici si sportivi Subiectele si baremele integrale la Matematica si Istorie

Absolventii de liceu care participa la olimpiade internationale sau la concursuri sportive au sustinut marti, 28 mai, proba obligatorie a profilului: examenele scrise la Matematica sau Istorie. Luni acestia, au sustinut proba scrisa de Limba si literatura romana, pentru prima oara cu subiecte diferentiate de la Uman la Real, si doi absolventi au fost eliminati pentru ca au incercat sa copieze. Descarca din articol subiectele si baremele integrale de la Matematica si Istorie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )