Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bac 2014 Elevii de la real, favorizati de matematica simpla de la Bacalaureat. Subiecte dificile la istorie si la romana

Adevărul Adevărul,
Bac 2014 Elevii de la real, favorizati de matematica simpla de la Bacalaureat. Subiecte dificile la istorie si la romana

Examenul de Bacalaureat 2014 a fost mai bland anul acesta la proba obligatorie a profilului: subiectele la matematica la Bac 2014 au fost cele mai usoare din ultimii ani, insa nu la fel de simplu a fost pentru cei de la uman, care au avut cerinte mai grele la istorie, asa cum a fost luni la romana. Nici perlele nu au lipsit, iar dascalii vorbesc deja de un nou tip de elev:miticul, care nici nu stie, nici nu-i pasa si ia in deradere examenul. continuă pe Adevărul

BAC 2014 Baremele integrale de la examenele de Matematica si Istorie

Baremele si subiectele integrale de la examenele de Matematica si Istorie - BAC 2014 - au fost publicate de Ministerul Educatiei. Absolventii de liceu au sustinut astazi, 2 iulie, a doua proba scrisa din cadrul bacalaureatului - examenele de Matematica sau Istorie, in functie de profil. Absolventii de la real, tehnologic, militar si pedagogic au dat examen la Matematica, in timp ce absolventii de la uman si de la filiera vocationala au sustinut examenul la Istorie. Varianta de subiecte extrasa astazi a fost numarul 1. Descarca din articol Baremele de la Istorie si de la examenul de Matematica - specializarea Matematica-Informatica, Matematica - filiera Tehnologica, Matematica - specializarea Stiintele Naturii si Matematica - Pedagogic - BAC 2014.

BAC 2014 Subiectele la proba scrisa de la limba romana, de la Bacalaureat 2014

Luni, 30 iunie, incepe examenul de limba romana, prima proba scrisa la Bacalaureat. Adevarul. ro va publica subiectele de la romana de la Bac 2014 , iar de la ora 11:00, profesoara Ecaterina Stanca le va rezolva in direct, in studioul de Adevarul Live.

BAC 2014 Subiectele de la proba scrisa la limba materna de la Bacalaureat

Cateva mii de elevi dau astazi proba scrisa la limba materna de la Bacalaureat 2014. Cei mai multi au ales sa dea examenul la germana din cadrul Bac 2014, ca in fiecare an. Proba incepe la ora 9. 00 si dureaza trei ore.

BAC 2014 Topul perlelor de la proba de limba romana de la Bacalaureat: Catalina a avut tupeul sa-l refuze pe Luceafar

Lucrarile la proba de limba romana ale candidatilor de anul acesta la Bac abunda in perle care de care mai frumoase. Adevarul. ro va prezinta cateva dintre perlele scrise de elevii de la profilul Real-Tehnologic.

BAC 2014 Bistrita-Nasaud. Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie si Matematica

Miercuri, 2 iulie, va avea loc examenul scris la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematica. Subiectele la Istorie si Matematica, la a doua proba a BAC-ului, vor fi rezolvate in direct, in studioul Adevarul Live. 2275 de absolventi din Bistrita-Nasaud s-au inscris anul acesta la examenul de Bacalaureat 2014.

BAC 2014 Satu Mare Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie si Matematica

Adevarul va prezinta subiectele la matematica si istorie de la examenul de Bcalaureat 2014. Acestea vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live, miercuri, 2 iulie, de la ora 11.

BAC 2014 HUNEDOARA Teama de testul la Matematica a facut victime: peste 220 de elevi au absentat la Bacalaureat

Probele obligatorii de Matematica si de Istorie ale Bacalaureatului au avut loc astazi. Examenele au fost usoare, au declarat cei mai multi dintre absolventii hunedoreni intervievati despre ele, insa peste 220 dintre ei nu s-au mai prezentat la startul acestora.

BAC 2014 Topul perlelor la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat: Catalina a avut tupeul sa-l refuze pe Luceafar

Lucrarile la proba scrisa la limba romana ale candidatilor de anul acesta de la Bac abunda in perle care de care mai amuzante. Adevarul. ro va prezinta cateva dintre perlele scrise de elevii de la profilul Real-Tehnologic.

BAC 2014 DOLJ. Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Matematica si Istorie

Elevii vor sustine maine proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematica. Adevarul. ro va publica subiectele acestei probe la Bac 2014.

BAC 2014 Baremul de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: matematica

Baremul de la proba la matematica de la Bacalaureat 2014 va fi publicat pe adevarul. ro. in total, la matematica, la Bac 2014, s-au inscris peste 107. 000 de candidati, potrivit datelor Ministerului Educatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )