Libnet.ro
UNICEF

15:30

BAC 2014 Tot mai putini elevi se inscriu la examen. in Salaj, sunt cu peste 300 mai putini decat anul trecut

Adevărul Adevărul,
BAC 2014 Tot mai putini elevi se inscriu la examen. in Salaj, sunt cu peste 300 mai putini decat anul trecut

Numarul absolventilor de liceu inscrisi anul acesta la examenul de bacalaureat este, in Salaj, de 2. Dintre acestia, 1. 866 sunt din randul absolventilor din acest an, diferenta de 257 fiind din promotiile anterioare. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2014 Tot mai putini elevi se inscriu la examenul de Bac

Numarul elevilor care aleg sa dea examenul de maturitate, care debuteaza astazi, este in continua scadere. Dascalii si expertii vorbesc de o constientizare a sanselor scazute de promovare, dar si de o devalorizare a diplomei pe piata muncii. O cifra oficiala nu a fost inca anuntata de Ministerul Educatiei.

FOTO BAC 2014 Proba orala la Limba Romana. O prima zi de examen cu subiecte usoare pentru candidatii din Prahova

Primul examen al bacalaureatului din 2014 a fost apreciat ca unul usor de candidatii programati marti pentru sustinerea probei de limba romana oral, la care sunt asteptati 4. 711 absolventi din Prahova.

BAC 2014 Olt. Aproape 4.000 de elevi sunt asteptati la examen

Absolventii clasei a XII-a intra, de marti 10 iunie, in focul primei sesiuni a examenului de bacalaureat din acest an, respectiv proba orala de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare in limba romana. Potrivit evidentelor Inspectoratului Scolar Judetean Olt, la BAC-ul 2014 sunt asteptati 3. 964 elevi de clasa a XII-a, mult mai putini fata de anul trecut.

BAC 2014. Proba orala la Limba Romana: Numarul elevilor din Satu Mare care dau examenul a scazut semnificativ

Pentru sesiunea iunie iulie 2014 a examenului de Bacalaureat, ce se va desfasura in perioada 10 iunie 11 iulie, la nivelul judetului Satu Mare s-au inscris 2. 327 de candidati, mult mai putini decat in anii precedenti.

BAC 2014 Proba orala la Limba Romana: Candidatii spun ca subiectele au fost usoare. A fost usor azi, mai ales ca nu se dau note. Mai greu o sa fie la scris

Prima proba a examenului de Bacalaureat 2014, cea de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, s-a incheiat fara prea multe emotii pentru candidatii din acest an. Cei mai multi elevi au declarat ca examenul a fost unul usor care nu i-a pus in dificultate.

Bac 2014. Doar 77% din liceenii claselor terminale din Vrancea s-au inscris la examenul maturitatii

Pentru sesiunea iunie iulie 2014 a examenului de Bacalaureat, ce se va desfasura in perioada 10 iunie 11 iulie, la nivelul judetului Vrancea s-au inscris 2712 de candidati,mai putini decat in anii precedenti.

BAC 2014 Doar 77% din liceenii claselor terminale din Vrancea s-au inscris la examenul maturitatii

Pentru sesiunea iunie iulie 2014 a examenului de Bacalaureat, ce se va desfasura in perioada 10 iunie 11 iulie, la nivelul judetului Vrancea s-au inscris 2712 de candidati,mai putini decat in anii precedenti.

impuscaturi intr-un liceu din SUA. Autorul atacului a fost ucis, mai multi elevi sunt raniti

Mai multi elevi au fost raniti, marti, dupa ce un individ a deschis focul intr-un liceu din Troutdale, o suburbie a orasului Portland Oregon), informeaza CNN. Potrivit CNN, focurile de arma au fost auzite in.

Tot mai multe cazuri de rapire sunt inregistrate in estul prorus al Ucrainei

Tot mai multe cazuri de rapire si de sechestrare au fost raportate in estul Ucrainei, victimele parand a fi alese potrivit unor criterii aleatorii: de la observatori internationali, jurnalisti, activisti prooccidentali , preoti si chiar civili. Expertii atrag atentia ca incidenta cazurilor de rapire este in crestere, neexistand deocamdata semne de detensionare a crizei ucrainene.

BAC 2014 Proba orala la Limba Romana. Aproape sase mii de elevi din Suceava sunt asteptati la examen

Astazi are loc proba orala la limba romana. in judetul Suceava examenul de bacalaureat 2014 este sustinut de 5. 945 de candidati, dintre care 5. 318 elevi din seria curenta si 636 de absolventi din seriile anterioare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2216 seconds )