Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bac 2015. Ce subiecte se dau la Bac in alte tari. Cum se rezolva subiecte la matematica la Bac-ul italian sau german, la Adevarul Live de la 13:00

Adevărul Adevărul,
Bac 2015. Ce subiecte se dau la Bac in alte tari. Cum se rezolva subiecte la matematica la Bac-ul italian sau german, la Adevarul Live de la 13:00

Bac 2015. Profesorul Costel Chites de la Colegiul National Tudor Vianu va rezolva joi, in direct la Adevarul Live de la 13:00, modele de subiecte de la examenele nationale din alte tari europene. continuă pe Adevărul

Bac 2015. Elevii sustin saptamana aceasta proba de competente lingvistive la o limba straina. Cum se rezolva subiectele

Bac 2015. Absolventii de clasa a XII-a sustin in aceasta saptamana proba de competente lingvistce la o limba straina. Este ultima proba orala de Bac dinaintea probelor scrise, care au loc saptamana viitoare. Adevarul a realizat in campania Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015 o serie de lectii video cu profesori de la licee de top din Capitala, care le explica elevilor cum se rezolva subiectele la Engleza si la Franceza.

Bac 2015. Afisarea rezultatelor partiale a fost amanata cu o zi pentru ca lucrarile sa poata fi corectate in alte judete

Bac 2015. Potrivit noului calendar al Bacalaureatului, publicat in Monitorul Oficial, rezultatele partiale nu se vor mai afisa pe 6 iulie, ci a doua zi, pe 7 iulie. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a explicat pentru Adevarul ca s-a prelungit cu o zi corectarea lucrarilor in urma modificarilor aduse procedurii, testele urmand sa fie corectate in alte judete.

Evaluare Nationala 2015 - subiecte la Limba Romana. Subiectele vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live de la 11.00

Evaluare Nationala 2015 - Subiecte la Limba Romana. Subiectele primite de candidati la proba de Romana vor fi publicate in timp real pe adevarul. ro. La ora 11:00, Adevarul Live va transmite in direct rezolvarea subiectelor de la proba de Limba Romana a examenului de Capacitate 2015.

Bac 2015. Rezultatele de la proba de Competente Digitale, publicate pe edu.ro

Rezultatele inregistrate la proba de evaluare a competentelor digitale din cadrul examenului de Bacalaureat arata ca majoritatea candidatilor s-au descurcat la aceasta proba.

Evaluare nationala 2015. Subiecte limba materna

Examenul de Evaluare nationala 2015 continua marti, 23 iunie, cu proba scrisa la limba materna. Elevii vor afla subiectele dimineata la ora 9, si au la dispozitie doua ore pentru a le rezolva.

Bac 2015. Corectarea lucrarilor de Bacalaureat in alte judete va genera haos

Oficialii din Educatie au schimbat regulile jocului pe ultima suta de metri si au hotarat ca lucrarile candidatilor care sustin Bacalaureatul sa fie corectate, pentru prima data in istoria examenului, in alte judete decat in cele in care absolventii de liceu au dat examenul.

Evaluare Nationala 2015 Subiecte la Limba Romana. Elevii au primit subiecte de nivel mediu la proba de Romana de la Capacitate

La prima proba a Evalarii Nationale 2015, la care au participat in jur de 162. 000 de candidati, elevii au avut de rezolvat subiecte relativ simple, spun profesorii, insa au fost cateva capcane, in special la gramatica.

BAC 2015 Olt. Proba de evaluare a competentelor digitale. Peste 100 de liceeni au picat proba pentru ca au absentat

Nu mai putin de 117 absolventi ai clasei a XII-a din judetul Olt au ingrosat numarul celor deja eliminati la sesiunea de vara a examenului de bacalaureat 2015 dupa ce au absentat, zilele acestea, la proba de evaluare a competentelor digitale. Ei se adauga celor 90 de liceeni care, deasemenea, au picat deja acest examen dupa ce nu s-au prezentat la prima proba orala la limba romana.

Evaluare Nationala 2015: Subiecte prea simple la Matematica. Inspectoratul Scolar Bucuresti: Este cea mai normala Evaluare Nationala din ultimii 10 ani

Matematica, ultima proba a Evaluarii Nationale, pe care elevii din clasele a VIII-a au sustinut-o azi, 24 iunie, a fost si singura de la care au iesit cu zambetul pe buze, in ciuda aversiunii traditionale fata de aceasta materie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )