Libnet.ro
UNICEF

13:30

BAC 2017. Tot ce trebuie sa stii despre competentele digitale

Adevărul Adevărul,
BAC 2017. Tot ce trebuie sa stii despre competentele digitale

Cativa dintre absolventii de clasa a XII-a au sustinut vineri proba de evaluare a competentelor digitale, iar restul sutin examenul pe 12 sau pe 13 iunie. continuă pe Adevărul

1.000 de profesori din Sectorul 6 din Bucuresti au intrat in greva. Azi, absolventii de liceu sustin competentele digitale la BAC

Aproximativ 1. 000 de profesori din Sectorul 6 al Capitalei refuza sa intre la ore, desi Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a anuntat ca, in Sectorul 6, nu sunt indeplinite conditiile de greva generala. Proba la competentele digitale din cadrul examenului de Bacalaureat nu va fi afectata, asigura protestatarii. Nu se stie insa ce se va intampla la probele urmatoare.

BAC 2017: Examenul continua cu evaluarea competentelor digitale

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat continua luni cu evaluarea competentelor digitale, proba programata pe 9, 12 si 13 iunie, iar pe 14 - 16 iunie va urma evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala. Prima proba scrisa, la Limba si literatura romana, va fi sustinuta pe 26 iunie.

Tarifele de roaming dispar de la 15 iunie: ce trebuie sa stii despre modificare

Dupa indelungi asteptari, tarifele de roaming dispar incepand cu data de 15 iunie, iar aici gasesti mai multe informatii despre noua schimbare. inca de anul trecut stiam ca tarifele de roaming vor fi eliminate din Uniunea Europeana, dar procesul a fost unul destul de anevoios, data exacta a modificarii fiind stabilita abia la inceputul lunii [].

Program si reguli de acces la Shine Festival 2017: tot ce trebuie sa stiti despre evenimentul de la Arenele Romane

Organizatorii Shine Festival au anuntat care sunt regulile de acces si care este programul pentru evenimentul care are loc pe 30 iunie si pe 1 iulie, la Arenele Romane.

Adio, roaming de la 15 iunie: tot ce trebuie sa stii despre eliminarea tarifelor

Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.

Turist in Coreea de Nord: ce trebuie sa stii daca vrei sa vizitezi una dintre cele mai izolate tari

Cu siguranta nu este o destinatie clasica de vacanta, insa poate ca tocmai de aceea oamenii sunt atat de curiosi sa viziteze Coreea de Nord, una dintre cele mai izolate tari din lume. Iata ce lucruri trebuie sa aveti in vedere inainte sa porniti la drum.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2424 seconds )