Libnet.ro
UNICEF

11:30

BACALAUREAT 2013 La Constanta, 21 candidati au fost eliminati de la ultima proba de examen

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013 La Constanta, 21 candidati au fost eliminati de la ultima proba de examen

Un numar de 6. 775 de absolventi de liceu au sustinut vineri, 5 iulie, la Constanta, ultima proba a examenului de Bacalaureat 2013. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2013. Constanta. 29 de candidati, eliminati de la proba obligatorie de profil.

Un numar de 29 de candidati din judetul Constanta au fost eliminati, miercuri, de la proba obligatorie de profil a examenului de bacalaureat dupa ce au fost prinsi avand telefoane mobile sau incercand sa copieze, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Constanta, 6. 574 de absolventi de liceu din judet au sustinut, miercuri, proba scrisa obligatorie a profilului, matematica sau istorie, 29 de candidati fiind eliminati pentru frauda si tentativa de .

BACALAUREAT 2013 Incidente la ultima proba de examen. Ancheta a autoritatilor la licee din Constanta si Mangalia

Un numar de 6. 775 de absolventi de liceu au sustinut vineri, 5 iulie, la Constanta, ultima proba a examenului de Bacalaureat 2013.

BACALAUREAT 2013 Doi elevi din judetul Vaslui eliminati din sala la prima proba

Subiectele la prima proba a examenzlzu de Bacalaureat din acest an a creat controverse in randul candidatilor, mai ales celor care au terminat un profil real, deoarece acestia le-au catalogat ca fiind dificile, facand referire, in mod special, la subiectul cu numarul trei. Din pacate, doi dintre elevi au incercat sa triseze pentru a rezolva aceste subiecte, ei fiind eliminati din examen, dupa ce au fost prinsi cu telefoane si casti asupra lor.

SUBIECTE BACALAUREAT 2013. Ce s-a dat la CHIMIE.

Absolventii care au ales, la ultima proba, chimia organica, au avut de rezolvat probleme cu compusi chimici si de redactat un eseu despre zaharide.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Bilantul zilei: 29 elevi din Constanta au fost eliminati de la proba C

Absolventii clasei a XII-a au sustinut miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BACALAUREAT 2013. 112 candidati, eliminati, miercuri, din examen.

Incercarea de a copia la bacalaureat a dus, miercuri, la eliminarea altor 112 de candidati, care sustineau proba obligatorie a profilului, in conditiile in care o ancheta este in desfasurare privind tentativa de frauda la Liceul Dimitrei Bolintineanu din Capitala, informeaza Mediafax. Potrivit Ministerului Educatiei Nationale MEN), la proba obligatorie a profilului au participat 160. 499 de absolventi de clasa a XII-a. Din totalul celor prezenti, 112 au fost eliminati pentru ca au copiat sau .

BACALAUREAT 2013 Cei mai multi elevi din Constanta au ales Biologia la ultima proba a examenului de maturitate

Un numar de 6. 775 de absolventi de liceu din judetul Constanta sustin vineri, 5 iulie, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2013 - proba la alegere, in functie de profil. Adevarul. ro publica, vineri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

SUBIECTE BAC 2013 CONSTANTA Gata cu Bac-ul, ma gandesc deja la facultate

Examenul de Bacalaureat 2013 s-a incheiat vineri, 5 iulie, prin sustinerea probei la alegere. Un numar de 6. 775 candidati au fost inscrisi in judetul Constanta pentru ultima proba de examen.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Turnu Severin. Doi elevi eliminati de la Bacalaureat, iar 301 au absentat

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BACALAUREAT 2013 Examenul se incheie cu proba la alegere

Peste 165. 000 de candidati sustin, astazi, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2013, cea la alegere in functie de profil. Cei mai multi au optat pentru Biologie si Geografie in conditiile in care au avut de ales intre urmatoarele materii: fizica, biologie, chimie, informatica, geografie, filosofie, logica, psihologie, economie si sociologie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )