Libnet.ro
UNICEF

14:31

BACALAUREAT 2013 Rezolvarea subiectelor la matematica: Mate-Info

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013 Rezolvarea subiectelor la matematica: Mate-Info

Elevii care au terminat o clasa cu profil de matematica-informatica au sustinut miercuri examenul la matematica. Dupa incheierea probei, cei mai multi tineri au sustinut ca subiectele au fost accesibile, insa cu totii au fost de acord ca pentru a obtine o nota peste 9,00 ar fi fost nevoie de studiu intens. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2013 Rezolvarea subiectelor la matematica: profilul Pedagogic

Elevii care au terminat o clasa cu profil de matematica-informatica au sustinut miercuri examenul la matematica. Dupa incheierea probei, cei mai multi tineri au sustinut ca subiectele au fost accesibile, insa cu totii au fost de acord ca pentru a obtine o nota peste 9,00 ar fi fost nevoie de studiu intens.

BACALAUREAT 2013 Rezolvarea subiectelor la matematica: profilul Stiintele Naturii

Elevii care au terminat o clasa cu profil de Stiintele Naturii au sustinut miercuri examenul la matematica. Dupa incheierea probei, cei mai multi tineri au sustinut ca subiectele au fost destul de accesibile.

BACALAUREAT 2013 Rezolvarea subiectelor la matematica: Tehnologic

Elevii care au terminat o clasa cu profil tehnologic au sustinut miercuri examenul la matematica. Dupa incheierea probei, cei mai multi tineri au sustinut ca subiectele au fost accesibile, unii chiar s-au aventurat sa le clasifice ca avand dificultate redusa.

BACALAUREAT 2013 Rezolvarea subiectelor la matematica: profilul Tehnologic

Elevii care au terminat o clasa cu profil tehnologic au sustinut miercuri examenul la matematica. Dupa incheierea probei, cei mai multi tineri au sustinut ca subiectele au fost accesibile, unii chiar s-au aventurat sa le clasifice ca avand dificultate redusa.

BACALAUREAT 2013 Aproape 4.700 de elevi de la Olt sustin astazi probele la Istorie si Matematica pentru Bacalaureat

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri - 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Parerea absolventilor tulceni despre examenul de bacalaureat 2013: trebuie adaptat la specializarea elevilor

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BACALAUREAT 2013 / Subiectele la Matematica si la Istorie si rezolvarea acestora, la Adevarul Live, miercuri, de la 10.45

Profesorul de matematica Valentin Nicula, de la Colegiul National Gheorghe Sincai, si istoricul Ciprian Stoleru, editor Historia, iti explica, miercuri, de la 10. 45, subiectele la BAC 2013 la cele doua profile, la Adevarul Live.

BACALAUREAT 2013 Aproape 175.000 de elevi dau miercuri proba obligatorie de profil: matematica si istorie

Aproape 175. 000 de elevi din toata tara vor da miercuri, 3 iulie, proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat 2013. Cei care au terminat liceul la profil Uman vor da examen scris la Istorie, iar cei de la Real vor fi testati la Matematica. Elevii pot recapitula materia cu cele doua lectii video adevarul. ro.

BACALAUREAT 2013 Proba la Romana. Ce trebuie sa stie elevii la intrarea in sala de examen

Absolventii de liceu vor sustine luni, prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Miercuri se vor da probele obligatorii in functie de profil Matematica si Istorie), iar vineri se va sustine proba la alegere, urmand ca rezultatele partiale sa fie afisate pe 8 iulie si cele finale pe 12 iulie.

BACALAUREAT 2013 Proba scrisa la Romana. Ce trebuie sa stie elevii la intrarea in sala de examen

Absolventii de liceu vor sustine luni prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Miercuri se vor da probele obligatorii in functie de profil Matematica si Istorie), iar vineri se va sustine proba la alegere, urmand ca rezultatele partiale sa fie afisate pe 8 iulie si cele finale pe 12 iulie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )