Libnet.ro
UNICEF

01:06

BACALAUREAT 2014 Lectia de consiliere despre stresul si emotiile examenelor, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2014 Lectia de consiliere despre stresul si emotiile examenelor, la Adevarul Live

Joi am continuat seria lectiilor de consiliere pentru Bacalaureat 2014, in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza, cu o discutie despre gestionarea emotiilor si a stresului la examen, incredere in sine si inteligenta emotionala. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2014 Lectia de consiliere despre stresul si emotiile examenelor, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi continuam seria lectiilor de consiliere pentru Bacalaureat 2014, in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza, cu o discutie despre gestionarea emotiilor si a stresului la examen, incredere in sine si inteligenta emotionala.

BACALAUREAT 2014 Cine ii influenteaza pe tineri in alegerea carierei, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Azi continuam lectiile de consiliere pentru Bacalaureat 2014, din cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza, cu o dezbatere la Adevarul Live despre factorii care-i influenteaza pe adolescenti, pe tineri, in alegerea unei cariere.

BACALAUREAT 2014 FSLI avertizeaza ca dascalii nu mai vor sa intre in comisiile de examen din cauza banilor

Tot mai multe cadre didactice, din toata tara, refuza sa faca parte din comisiile de examen de la Bacalaureat 2014, pentru ca sunt platite cu sume derizorii: 19 lei pentru o zi de asistenta si 3 lei pentru o lucrare corectata, avertizeaza liderii sindicali. Un alt motiv de nemultumire in randul dascalilor este lipsa fondurilor pentru acordarea integrala a drepturilor salariale obtinute prin sentinte judecatoresti.

WWDC 2014: Lectia Apple conecteaza totul si priveste spre viitor

Daca ignori orice istorie Apple din ultimii sapte ani, evenimentul WWDC 2014 de astazi e cel mai entuziasmant. Concentrat in totalitate in jurul software-ului, a reusit sa readuca un pic din acel Ding al Universului de care vorbea Steve Jobs. Apple a prezentat intr-o dimineata de 2 iunie la San Francisco noul OS X Yosemite, sistemul de operare pentru Macbook si Mac, dar si iOS 8, noul sistem de operare pentru iPhone si iPad. Amandoua vor fi lansate public in [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )