Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bacalaureat 2015. 96% prezenta la proba de Limba Romana de la Bac 2015. 74 de elevi au fost eliminati pentru frauda

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2015. 96% prezenta la proba de Limba Romana de la Bac 2015. 74 de elevi au fost eliminati pentru frauda

Dintre cei 155. 321 de absolventi de clasa a XII-a care s-au inscris pentru sustinerea probei, s-au prezentat 149. 305, adica 96,13%, potrivit datelor comunicate de Ministerul Educatiei. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2015: SUBIECTELE probei scrise la Limba si Literatura Romana

Aproape 169 de mii de absolventi de clasa a 12-a sustin saptamana aceasta probele scrise la Bacalaureat, dintre acestia, peste 155 de mii fiind inscrisi la proba de Limba si Literatura.

BACALAUREAT 2015. Subiectele si baremul la limba materna

Liceenii apartinand minoritatilor nationale sustin, marti, proba scrisa la limba materna.

Subiecte Bac 2015 Romana. Elevii sustin luni proba la Limba Romana

Subiecte Romana Bac 2015. Peste 155. 000 de absolventi de clasa a XII-a sustin luni proba scrisa a examenului de Bacalaureat, potrivit datelor comunicate de ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, pentru Adevarul. Adevarul. ro va tine la curent cu toate informatiile privind proba de Romana de la Bac, iar la ora 11:00, profesoara Ecaterina Stanca de la Colegiul National Tudor Vianu rezolva in direct la Adevarul Live, subiectele primite de elevi.

Subiecte Limba Materna Bacalaureat 2015. Elevii sustin astazi proba la Limba Materna. La Germana, elevii au avut de caracterizat un personaj din Faust

Subiecte Limba Materna Bacalaureat 2015. Absolventii clasei a XII-a din randul minoritatilor nationale sustin astazi proba la Limba Materna. Adevarul. ro va publica in timp real subiectele primite de elevi la maghiara si la germana, iar la ora 15:00, Ministerul Educatiei va publica baremele de corectare.

BACALAUREAT 2015. Liceenii se pregatesc pentru proba scrisa obligatorie: Istorie vs. Matematica. Vezi MODELELE de subiecte

Liceenii sustin, miercuri, proba scrisa obligatorie a profilului. Elevii de la profilul uman au examenul la Istorie, iar cei de la real, la Matematica.

BACALAUREAT 2015. Mii de absenti la proba de limba romana

Aproape 6. 000 de candidati au absentat, luni, la proba scrisa de limba romana de la bacalaureat.

BACALAUREAT 2015. Cati elevi au fost ELIMINATI la proba de limba romana

74 de candidati au fost eliminati la proba scrisa de limba romana de la bacalaureat pentru frauda sau tentativa de frauda.

BACALAUREAT 2015: Topul celor mai amuzante perle de la proba de Limba romana

Profesorii care au inceput corectura lucrarilor de la proba de Bacalaureat de la Limba si literatura romana au avut parte si de momente de amuzament, intrucat elevii de clasa a XII-a s-au intrecut in perle.

BACALAUREAT 2015: Absolventii de liceu sustin astazi testul la Limba si Literatura Romana. Ministrul Educatiei transmite informatii pretioase candidatilor inscrisi

Astazi incepe prima proba scrisa a Bacalaureatului, cea la Limba si Literatura Romana. Va urma pe 1 iulie proba obligatorie a profilului, iar pe 3 iulie - proba scrisa la alegere. Afisarea.

A sustinut proba de limba romana de la bacalaureat la Spitalul de Urgenta

O eleva din municipiul Galati a sustinut, luni, proba scrisa de limba romana, din cadrul examenului de bacalaureat, la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, unde este internata de cateva zile din cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )