Libnet.ro
UNICEF

08:30

A sustinut proba de limba romana de la bacalaureat la Spitalul de Urgenta

Antena3 Antena3,
A sustinut proba de limba romana de la bacalaureat la Spitalul de Urgenta

O eleva din municipiul Galati a sustinut, luni, proba scrisa de limba romana, din cadrul examenului de bacalaureat, la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, unde este internata de cateva zile din cauza. continuă pe Antena3

Subiecte Bac 2015 Romana. Elevii sustin luni proba la Limba Romana

Subiecte Romana Bac 2015. Peste 155. 000 de absolventi de clasa a XII-a sustin luni proba scrisa a examenului de Bacalaureat, potrivit datelor comunicate de ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, pentru Adevarul. Adevarul. ro va tine la curent cu toate informatiile privind proba de Romana de la Bac, iar la ora 11:00, profesoara Ecaterina Stanca de la Colegiul National Tudor Vianu rezolva in direct la Adevarul Live, subiectele primite de elevi.

BACALAUREAT 2015. Mii de absenti la proba de limba romana

Aproape 6. 000 de candidati au absentat, luni, la proba scrisa de limba romana de la bacalaureat.

BACALAUREAT 2015. Cati elevi au fost ELIMINATI la proba de limba romana

74 de candidati au fost eliminati la proba scrisa de limba romana de la bacalaureat pentru frauda sau tentativa de frauda.

Nici macar n-au incercat... Iata cati elevi au ABSENTAT de la proba scrisa de limba romana la BACALAUREAT

Aproape 6. 000 de candidati au absentat, luni, la proba scrisa de limba romana de la bacalaureat, iar 74 au fost eliminati din examen pentru frauda sau tentativa de frauda, informeaza Ministerul.

Ministerul Educatiei: Aproape 6.000 de candidati au lipsit la proba de limba romana, iar 74 de elevi au fost eliminati pentru frauda

Aproape 6. 000 de candidati, inscrisi la proba scrisa de limba romana de la bacalaureat, au lipsit, iar 74 de elevi au fost eliminati din examen pentru frauda sau tentativa de frauda, informeaza Ministerului.

Elevii din clasa a XII-a au sustinut examenul de bacalaureat, proba scrisa la limba romana. Vezi care au fost subiectele de anul acesta

Elevii de clasa a XII-a au sustinut luni examenul de Bacalaureat 2015 cu proba scrisa de limba romana, urmand ca zilele urmatoare sa se desfasoare si celelalte probe scrise. Subiectele de anul acesta la.

Bacalaureat 2015, subiecte la Limba Romana. Cum a fost prima proba scrisa a Bacalaureatului din acest an: Simona Halep m-a inspirat

Subiecte Bacalaureat 2015 la Romana. Astazi, absolventii claselor a XIX-a au sustinut proba scrisa a examenului de Bacalaureat la Limba si Literatura Romana. Adevarul va prezinta cum a decurs examenului si ce parere au elevii despre subiecte.

BACALAUREAT 2015: BAREMUL la Limba romana - proba scrisa

BACALAUREAT 2015: Liceenii au sustinut, luni, proba scrisa la Limba romana, in cadrul examenului de Bacalaureat.

BACALAUREAT 2015: BAREMELE la Limba romana au fost PUBLICATE

BACALAUREAT 2015: Liceenii au sustinut, luni, proba scrisa la Limba romana, in cadrul examenului de Bacalaureat.

BACALAUREAT 2015: Topul celor mai amuzante perle de la proba de Limba romana

Profesorii care au inceput corectura lucrarilor de la proba de Bacalaureat de la Limba si literatura romana au avut parte si de momente de amuzament, intrucat elevii de clasa a XII-a s-au intrecut in perle.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )