Libnet.ro
UNICEF

07:30

BACALAUREAT 2015: Subiectele la Informatica, Fizica, Chimie si Biologie

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2015: Subiectele la Informatica, Fizica, Chimie si Biologie

Liceenii sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, cea la alegere. Elevii de la profilul real au de ales una din disciplinele: Informatica, Fizica, Chimie si Biologie. continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2015. Subiectele si baremul la Economie

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Economia trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti. Conform modelelor de subiecte, prima este formata din 10 intrebari privind mai multe concepte economice, la care elevii trebuie sa incercuiasca varianta corecta, cea de-a doua contine trei probleme.

BACALAUREAT 2015. Subiectele si baremul la Sociologie

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Logica trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti. Conform modelelor de subiecte, prima parte este formata din sase intrebari la care elevii trebuie sa incerscuiasca raspunsul corect, precum si analizarea pe scurt a unui fenomen sociologic de exemplu, divortul in societatea contemporana) si construirea unui enunt corect din punct de vedere sociologic.

BACALAUREAT 2015. Subiectele si baremul la Logica

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Logica trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti. Conform modelelor de subiecte, prima parte contine 10 intrebari la care elevii trebuie sa incercuiasca raspunsul corect, a doua parte contine cinci exercitii practice, iar cea de-a treia parte trei subpuncte un silogism, construirea unui argument valid cu doua premise si analizarea unui enunt si a regulilor de corectitudine).

BACALAUREAT 2015. Subiectele la Logica, Psihologie, Economie, Geografie, Sociologie si Filosofie

Liceenii de la profilul uman sustin, vineri, proba scrisa la alegere la una din disciplinele: Logica, Psihologie, Economie, Geografie, Sociologie si Filosofie .

BACALAUREAT 2015. Subiectele si baremul la Istorie

Liceenii de la profilul uman sustin, miercuri, proba scrisa obligatorie, la Istorie.

BACALAUREAT 2015. Subiectele si baremul la Matematica

Liceenii de la profilul real sustin, miercuri, proba scrisa obligatorie, la Matematica M1.

BACALAUREAT 2015. Subiectele si baremul la limba materna

Liceenii apartinand minoritatilor nationale sustin, marti, proba scrisa la limba materna.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si baremul la Biologie

Elevii de la profilul real sustin, vineri, proba la alegere a examenului de Bacalaureat. Liceenii care au ales Biologie - Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana, au de rezolvat trei subiecte, cu mai multe cerinte.

Barem Chimie - Fizica Bacalaureat 2015. Rezolvari corecte ale subiectelor de la Chimie si Fizica

Aproximativ 8. 000 de elevi sustin astazi proba la Chimie de la Bacalaureat 2015. Tot cam atatia dau examen la Fizica. Cu ajutorul jurnalistilor sai de teren, Adevarul va prezinta subiectele la Chimie si Fizica, indata ce ele sunt disponibile.

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizica Buzau

Bacalaureat 2015. Absolventii de liceu sustin pe 3 iulie proba scrisa la alegere intre Geografie, Fizica, Chimie, Biologie, Informatica, Sociologie, Psihologie, Filosofie, Logica si Economie. Urmariti site-ul adevarul. ro pentru a vedea ce subiecte au fost date la Geografie, Biologie, Chimie, Fizica Bacalaureat 2015. Tot pe adevarul. ro au loc rezolvari de subiecte la probele din Bac 2015, iar profesori de specialitate vor vorbi despre subiecte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )