Libnet.ro
UNICEF

23:00

BACALAUREAT 2015. SUBIECTELE la simularea la ANATOMIE si BIOLOGIE

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2015. SUBIECTELE la simularea la ANATOMIE si BIOLOGIE

SUBIECTE ANATOMIE si BIOLOGIE. Elevii care au sustinut, vineri, proba la alegere la Anatomie si Biologie au avut de raspuns la mai multe intrebari privind sistemul endocrin si despre functiile de nutritie. continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2015. SUBIECTELE la simularea la CHIMIE ORGANICA si ANORGANICA

Liceenii care au sustinut, vineri, proba la alegere la Chimie au avut de rezolvat trei subiecte mari cu mai multe subpuncte privind reactii chimice, notarea cu adevarat sau fals a unor afirmatii, precum si identificarea corecta a unor termeni chimici.

BACALAUREAT 2015. SUBIECTELE la simularea la FIZICA

Elevii care au sustinut, vineri, simularea la proba la alegere la Fizica au avut de rezolvat probleme privind producerea si utilizarea curentului continuu si optica. Consultati si descarcati subiectele la Fizica, atasate .

BACALAUREAT 2015. SUBIECTELE la simularea la Informatica

Liceenii care au sustinut, vineri, proba la alegere la simularea la Bacalaureat la Informatica aui avut de scris un program in Pascal sau C++, precum si de rezolvat mai multe exercitii.

BACALAUREAT 2015. SUBIECTELE la simularea la PSIHOLOGIE, FILOSOGIE, LOGICA si FILOSOFIE

Elevii care au sustinut, vineri, proba la alegere la una din stiintele socio-umane au avut de explicat termeni din domeniu, de redactat eseuri - raportul dintre egalitate si dreptate filosofie) - si de rezolvat probleme economie).

BACALAUREAT 2015. SUBIECTELE la simularea la MATEMATICA

Elevii de la profilul real si-au testat, miercuri, cunostintele la matematica, la simularea examenului de Bacalaureat.

BACALAUREAT 2015. SUBIECTELE la simularea la ISTORIE

Liceenii de la profilul uman au avut de redactat, la simularea la Istorie, un eseu despre statul roman modern, precum si de rezolvat mai multe cerinte privind doua texte despre statul medieval Moldova si despre Spania si Franta.

BACALAUREAT 2015 PERLE de la simularea probei de Limba Romana. Sinonimul lui mahnire este abureala

Peste 360. 000 de elevi din clasele a XI-a si a XII-a au sustinut, luni, simularea pentru examenul de bacalaureat, la proba de Limba si literatura romana. Ca in fiecare an, unele lucrari au starnit admiratia profesorilor evaluatori, iar altele. rasul.

BACALAUREAT 2015 Elevii sustin astazi simularea probei la Limba Materna

Subiecte Simulare Bacalaureat 2015. Elevii de clasele a XI-a si a XII sustin astazi simularea probei de Limba Materna a examenului de Bacalaureat. Testarea incepe la 9 dimineata si se termina la 12:00. Adevarul. ro va publica subiectele primite de elevi.

BACALAUREAT 2015. SUBIECTE la simularea la GEOGRAFIE

Elevii care au sustinut simularea la proba la alegere la Geografie au avut de raspuns la mai multe cerinte plecand de la harta Europei si de analizat evolutia migratiei in Romania. Consultati si desca .

BACALAUREAT 2015. Liceenii sustin, vineri, simularea la proba la alegere. Vezi modele de SUBIECTE pentru toate materiile

Liceenii sustin, vineri, simularea la proba la alegere, in cadrul examenului de Bacalaureat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )