Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bacalaureat 2016 Constanta. A doua proba a examenului de Bac este sustinuta miercuri: Matematica/Istoria

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2016 Constanta. A doua proba a examenului de Bac este sustinuta miercuri: Matematica/Istoria

Absolventii de liceu sustin miercuri, 6 iulie, a doua proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2016. Aceasta este Matematica sau Istoria, dupa optiunile si specializarea elevilor. Bac-ul 2016 continua vineri, cu ultima proba - la alegere. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2016 Arges. A doua proba a examenului de Bac este sustinuta miercuri: Matematica/Istoria

Absolventii de liceu sustin miercuri, 6 iulie, a doua proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2016. Aceasta este Matematica sau Istoria, dupa optiunile si specializarea elevilor. Bac-ul 2016 continua vineri, cu ultima proba - la alegere.

Bacalaureat 2016 Mehedinti. A doua proba a examenului de Bac este sustinuta miercuri

Absolventii de liceu sustin miercuri, 6 iulie, a doua proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2016. Aceasta este Matematica sau Istoria, dupa optiunile si specializarea elevilor. Bac-ul 2016 continua vineri, cu ultima proba - la alegere.

Bacalaureat 2016: Elevii sustin proba la Matematica si Istorie

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului care va fi sustinuta la disciplinele Istorie si Matematica. Ultimul examen.

Bacalaureat 2016 Constanta. Mama:A zis ca daca ii cade Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi ia nota 11

Subiectele de la examentul de Bacalaureat 2016 Constanta nu au ridicat probleme pentru elevii Liceului Ovidius din Constanta, care au spus ca au fost foarte usoare.

Bacalaureat 2016 Constanta. 4.517 candidati s-au inscris pentru a sustine prima proba scrisa la Limba si literatura romana

Luni, 4 iulie, are loc proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat la disciplina Limba si literatura romana.

Bacalaureat 2016 Subiectele primite la proba de limba romana

Subiectele primite de elevi la proba scrisa de Limba si Literatura Romana din cadrul examenului de Bacalaureat 2016: in cadrul profilului real, la primul subiect elevii au avut de rezolvat cerinte pornind de la un text la prima vedere, piesa de teatru Madona de Tudor Musatescu, transmite Mediafax. Intra in articol pentru a vedea subiectele.

Bacalaureat 2016. Doi elevi au fost eliminati de la BAC dupa ce au incercat sa copieze

Doi elevi au fost eliminati luni, de la proba scrisa de Limba si Literatura Romana din cadrul examenului de Bacalaureat dupa ce au incercat sa copieze. Cei doi au sustinut examenul la Colegiul Tehnic INFOEL si respectiv Colegiul Tehnic Grigore Moisil.

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la proba de Limba si literatura romana, la ora 13.00, la Adevarul Live

Subiectele din cadrul probelor scrise ale examenului de Bacalaureat vor fi rezolvate in direct de catre profesori de specialitate la Adevarul Live in perioada 4-8 iulie. Profesoara Ruxandra Achim, de la Colegiul I. Caragiale, va rezolva subiectele probei de Limba si literatura romana luni, 4 iulie, de la ora 13.

Bacalaureat 2016 Hunedoara. Bucurie dupa proba scrisa la Limba Romana: ba, esti nebun, am scris noua pagini!

Peste 2. 600 de elevi din judetul Hunedoara s-au prezentat, luni, la proba scrisa de Limba si literatura romana a examenelor de Bacalaureat 2016. Cei mai multi dintre absolventii hunedoreni au iesit bucurosi din salile de examene, chiar daca au marturisit ca unele dintre cerintele testului i-au pus in incurcatura.

Bacalaureat 2016. Candidatii spera la note peste 7: Nu a fost nici foarte greu, nici usor la Bac anul asta

Absolventii de liceu au sustinut luni prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, din cadrului sesiunii iunie-iulie a examenului de Bacalaureat. 732 de elevi sustin astazi examenul de Bacalaureat 2016 la Brasov, proba scrisa la limba si literatura romana. Subiectele la Bac 2016 sunt diferentiate intre profilul uman si cel real.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )