Libnet.ro
UNICEF

15:30

Bacalaureat 2016. Examenul national incepe astazi cu proba orala la romana

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2016. Examenul national incepe astazi cu proba orala la romana

4377 de absolventi de liceu din judetul Dolj s-au inscris pentru sustinerea examenului national de Bacalaureat in sesiunea iunie-iulie 2016, care incepe luni cu proba orala la Limba Romana. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2016. Liceenii sustin,de luni, proba orala la Limba romana

Absolventii de liceu sustin, de luni,proba orala la Limba romana, care va dura pana miercuri. in cadrul examenului, elevii primesc un text non-stiintific la prima vedere, pe baza caruia trebuie sa raspunda la cateva intrebari, apoi sa argumenteze o afirmatie.

BACALAUREAT 2016. Examenul de Bacalaureat 2016 incepe luni, 13 iunie

Examenul de Bacalaureat 2016 va debuta luni, 13 iunie, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, sustinuta pana in 15.

BACALAUREAT 2016. Modele de SUBIECTE pentru proba de competente digitale

Absolventii de liceu sustin, in perioada 21-14 iunie, proba orala de evaluare a comptetentelor digitale. Ei trebuie sa caute pe Internet informatii si sa arate ca stiu sa le insereze intr-un fisier de tip .

BACALAUREAT 2016. Examenul de Bacalaureat 2016 a inceput. Emotii mari pentru absolventii de clasa a XII-a

Emotii mari pentru absolventii de clasa a XII-a. Astazi incepe examenul de Bacalaureat. Prima proba va fi cea orala la limba romana, apoi cea de evaluarea.

Bacalaureat 2016. Luni are loc prima proba a examenului maturitatii. Cat timp vor avea la dispozitie elevii sa rezolve subiectele

Elevii de clasa a XII-a intra de luni in febra examenului de Bacaluareat. Timp de trei zile ei vor sustine pe rand proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Examenul maturitatii se va incheia pe 8 iulie, urmand ca rezultatele finale sa se afiseze pe data de 16 iulie.

Bacalaureat 2016. Peste 1.800 de absolventi din Vrancea sustin proba de comunicare orala la Romana

Prima proba, care va tine trei zile, este cea la evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana.

BACALAUREAT 2016. Cati elevi nu mai sustin proba de competente digitale

Aproximativ 55. 000 de absolventi ai clasei a XII-a nu mai sustin proba de competente digitale, pentru ca si-o echivaleaza cu European Computer Driving Licence ECDL).

BACALAUREAT 2016. Elevii din ultimul an de liceu au sustinut proba orala la Limba Romana

Elevii din ultimul an de liceu au inceput luni examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016, cu proba orala la Limba si Literatura Romana, cei mai multi dintre ei iesind.

Bacalaureat 2016. Luni, 13 iunie,incepe examenul de Bacalaureat cu probele orale

Examenul de Bacalaureat 2016, sesiunea iunie-iulie, incepe luni, 13 iunie, cu Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Probele orale se vor desfasura pana pe 1 iulie, iar de pe 4 iulie se da startul probelor scrise.

Bacalaureat 2016. 1.500 de elevi s-au inscris pentru a sustine examenul

500 de elevi din judetul Calarasi s-au inscris la prima sesiune a examenului de baclaureat 2016. Examenul maturitatii a debutat luni, 13 iunie, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )