Libnet.ro
UNICEF

17:30

BACALAUREAT 2016. Modele de SUBIECTE pentru proba de competente digitale

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2016. Modele de SUBIECTE pentru proba de competente digitale

Absolventii de liceu sustin, in perioada 21-14 iunie, proba orala de evaluare a comptetentelor digitale. Ei trebuie sa caute pe Internet informatii si sa arate ca stiu sa le insereze intr-un fisier de tip . continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2016. Modele de subiecte la Limba Romana - proba orala

Elevii de clasa a XII-a sustin, de luni, proba orala la Limba Romana. in cadrul examenului, elevii primesc un text non-stiintific la prima vedere, pe baza caruia trebuie sa raspunda la cateva intrebari, apoi sa argumenteze o afirmatie.

BACALAUREAT 2016. Modele de SUBIECTE la limba STRAINA

Absolventii claselor a XII-a vor sustine proba orala la limba straina in perioada 27 iunie si 1 iulie. Ei pot alege sa sustina proba la una din limbile: engleza, franceza, germana, ebraica, italiana,japoneza, portugheza, rusa, spaniola sau turca.

BACALAUREAT 2016. Modele de SUBIECTE la limba materna - oral

Elevii de clasa a XII-a care apartin minoritatilor nationale sustin examenul de Bacalaureat si la limba materna - oral. Subiectele sunt in limbile: croata, germana, italiana, maghiara, sarba, slovaca, turca si ucrainean .

BACALAUREAT 2016. Luni incep probele orale. Modele de SUBIECTE

Absolventii claselor a XII-a sustin, de luni, probele orale ale examenului de Bacalaureat. Astfel, intre 13 si 15 iunie, ei vor avea proba la limba romana, apoi urmeaza proba la limba materna, pentru cei care apartin minoritatilor nationale croata, germana, italiana, ucraineana, sarba, maghiara, turca).

BACALAUREAT 2016. Liceenii mai au o saptamana pana la examen. Modele de subiecte si calendarul probelor

Absolventii claselor a XII-a se pregatesc, intr-o saptamana, pentru sustinerea examenului de Bacalaureat, in sesiunea de vara.

Bacalaureat 2016. Luni, 13 iunie,incepe examenul de Bacalaureat cu probele orale

Examenul de Bacalaureat 2016, sesiunea iunie-iulie, incepe luni, 13 iunie, cu Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Probele orale se vor desfasura pana pe 1 iulie, iar de pe 4 iulie se da startul probelor scrise.

Evaluarea Nationala a olimpicilor 2016. Elevii dau miercuri proba la Matematica

Elevii de clasa a VIII-a, participanti la loturile nationale de pregatire pentru olimpiadele si concursurile internationale, dau miercuri, 8 iunie, proba scrisa la Matematica din cadrul Evaluarii Nationale. Joi este programata proba la Limba materna, iar tot in aceeasi zi se vor afisa primele rezultate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )