Libnet.ro
UNICEF

05:30

BACALAUREAT 2016. incep inscrierile, in perioada 30 mai - 3 iunie

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT 2016. incep inscrierile, in perioada 30 mai - 3 iunie

Inscrierile la prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an au loc in perioada 30 mai - 3 iunie, potrivit calendarului Ministerului Educatiei. continuă pe Antena3

BACALAUREAT 2016: Calendarul examenului

In perioada 30 mai - 3 iunie se fac inscrierile pentru examenul de bacalaureat, atat pentru absolventii din anul scolar 2015-2016, cat si pentru cei din promotiile anterioare, care nu au promovat examenul, anunta, vineri, Ministerul Educatiei.

Producatorii de lapte pot depune cereri pentru obtinerea ajutorului financiar european

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza ca in perioada 30 mai - 6 iunie 2016, producatorii care nu au depus cereri in prima perioada de depunere si care indeplinesc conditiile de eligibilitate, pot depune cereri pentru ajutorul destinat fermierilor din sectorul laptelui si produselor lactate, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Bacalaureat 2016. Luni incep inscrierile candidatilor

Absolventii de clasa a XII-a au la dispozitie 5 zile, incepand de pe 30 mai pana pe 3 iunie, sa se inscrie la prima sesiune a examenului national de Bacalaureat, potrivit calendarului. inscrierile se fac atat pentru absolventii din anul scolar 2015-2016, cat si pentru cei din promotiile anterioare, care nu au promovat examenul de bacalaureat.

Bacalaureat 2016. Olimpicii si sportivii sustin, joi, examenul la Limba si literatura materna

Absolventii de liceu participanti la loturile nationale care se pregatesc pentru competitiile internationale sportive sau pe discipline, precum si absolventii de liceu care sustin admiterea in universitatile din strainatate in aceeasi perioada cu examenul national de Bacalaureat au inceput sesiunea speciala a examenului de bacalaureat. Astfel, joi, ei sustin examenul scris la Limba si literatura materna.

Bacalaureat 2016. Olimpicii si sportivii sustin, miercuri, examenul scris la proba la alegere

Absolventii de liceu participanti la loturile nationale care se pregatesc pentru competitiile internationale sportive sau pe discipline, precum si absolventii de liceu care sustin admiterea in universitatile din strainatate in aceeasi perioada cu examenul national de Bacalaureat au inceput sesiunea speciala a examenului de bacalaureat. Astfel, miercuri, ei sustin examenul scris la proba la alegere a profilului.

Bacalaureat 2016. Olimpicii si sportivii sustin, marti, proba scrisa la istorie sau matematica

Absolventii de liceu participanti la loturile nationale care se pregatesc pentru competitiile internationale sportive sau pe discipline, precum si absolventii de liceu care sustin admiterea in universitatile din strainatate in aceeasi perioada cu examenul national de Bacalaureat au inceput sesiunea speciala a examenului de bacalaureat. Astfel, marti, ei sustin examenul scris la proba obligatorie a profilului.

Trenul InterRegio Cluj-Iasi-Galati va circula cu un orar modificat fata de cel obisnuit, in perioada 25 mai-2 iunie

Modificarea este determinata de faptul ca CFR Infrastructura face o serie de lucrari de modernizare la linia ferata si la sistemul feroviar de semnalizare in zona statiei Dej.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )