Libnet.ro
UNICEF

17:30

BACALAUREAT 2016. Proba SCRISA la Limba ROMANA: Modele de subiecte la profilul UMAN

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2016. Proba SCRISA la Limba ROMANA: Modele de subiecte la profilul UMAN

Liceenii sustin probele scrise ale examenului de Bacalaureat incepand din 4 iulie. La proba scrisa la Limba romana, la profilul uman, elevii trebuie sa rezolve trei subiecte cu mai multe cerinte: primul subiect contine un text la prima vedere, la cel de-al doilea trebuie sa redacteze un text argumentativ, iar la cel de-al treilea subiect sa comenteze mai multe aspecte teoretice legate de o opera studiata la clasa. continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2016. Proba SCRISA la Limba ROMANA. Modele de subiecte la profilul REAL

Liceenii sustin probele scrise ale examenului de Bacalaureat incepand din 4 iulie. La proba scrisa la Limba romana, la profilul uman, elevii trebuie sa rezolve trei subiecte cu mai multe cerinte: primul subiect contine un text la prima vedere, la cel de-al doilea trebuie sa redacteze un text argumentativ, iar la cel de-al treilea subiect sa comenteze mai multe aspecte teoretice legate de o opera studiata la clasa.

BACALAUREAT 2016. Proba scrisa la Limba romana: Modele de subiecte la profilurile uman si real

Absolventii claselor a XII-a sustin probele scrise ale examenului de Bacalaureat incepand cu 4 iulie. Astfel, in 4 iulie, elevii vor avea examenul scris la Limba romana.

BACALAUREAT 2016. Proba scrisa la limba MATERNA. Modele de SUBIECTE

Elevii apartinand minoritatilor nationale sustin proba scrisa la limba materna, in cadrul examenului de Bacalaureat, intre 15 si 17 iunie. Elevii pot sustine proba la una din limbile: croata, spaniola, germana, italiana, maghiara, sarba, slovaca, turca, ucraineana.

Bacalaureat 2016. Proba de comunicare orala la Romana: ce nu au voie sa faca elevii la examen

Peste 137. 400 de absolventi de clasa a XII-a incep luni examenul de Bacalaureat. Prima proba, care va tine trei zile, este cea laevaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana.

BACALAUREAT 2016. Luni incep probele orale. Modele de SUBIECTE

Absolventii claselor a XII-a sustin, de luni, probele orale ale examenului de Bacalaureat. Astfel, intre 13 si 15 iunie, ei vor avea proba la limba romana, apoi urmeaza proba la limba materna, pentru cei care apartin minoritatilor nationale croata, germana, italiana, ucraineana, sarba, maghiara, turca).

BACALAUREAT 2016. Elevii din ultimul an de liceu au sustinut proba orala la Limba Romana

Elevii din ultimul an de liceu au inceput luni examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016, cu proba orala la Limba si Literatura Romana, cei mai multi dintre ei iesind.

BACALAUREAT 2016. Liceenii sustin,de luni, proba orala la Limba romana

Absolventii de liceu sustin, de luni,proba orala la Limba romana, care va dura pana miercuri. in cadrul examenului, elevii primesc un text non-stiintific la prima vedere, pe baza caruia trebuie sa raspunda la cateva intrebari, apoi sa argumenteze o afirmatie.

BACALAUREAT 2016. Modele de SUBIECTE la limba STRAINA

Absolventii claselor a XII-a vor sustine proba orala la limba straina in perioada 27 iunie si 1 iulie. Ei pot alege sa sustina proba la una din limbile: engleza, franceza, germana, ebraica, italiana,japoneza, portugheza, rusa, spaniola sau turca.

BACALAUREAT 2016. Examenul de Bacalaureat 2016 a inceput. Emotii mari pentru absolventii de clasa a XII-a

Emotii mari pentru absolventii de clasa a XII-a. Astazi incepe examenul de Bacalaureat. Prima proba va fi cea orala la limba romana, apoi cea de evaluarea.

BACALAUREAT 2016. Modele de SUBIECTE pentru proba de competente digitale

Absolventii de liceu sustin, in perioada 21-14 iunie, proba orala de evaluare a comptetentelor digitale. Ei trebuie sa caute pe Internet informatii si sa arate ca stiu sa le insereze intr-un fisier de tip .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )